Moskisvet.com
Matt Damon in Ben Affleck

Novice

Sta res samo prijatelja?

M.S.
03. 02. 2024 05.00
8

Na začetku meseca sta Ben Affleck in Matt Damon na podelitvi zlatih globusov pritegnila pozornost, saj je njun film "Air" prejel dve nominaciji. To pa ni bil edini razlog, da sta bila v središču pozornosti. Po spletu je zaokrožil videoposnetek, na katerem sta se igralca strastno objemala za mizo. Mnogi oboževalci so se nato vprašali, ali med njima morda obstaja kaj več kot le prijateljska čustva.

Na začetku meseca sta na prestižni podelitvi zlatih globusov vso pozornost pritegnila igralska kolega Ben Affleck in Matt Damon, njun film Air pa je bil nominiran za dve nagradi. Pred začetkom dogodka je po spletu zaokrožil posnetek, na katerem sta Matt in njegova žena Luciana Barroso sedela za mizo, kmalu pa se jima je pridružil tudi Ben Affleck. Ko sta se igralca srečala, nista mogla skriti nasmeškov, nato pa je sledil strasten objem.

Ben Affleck in Matt Damon
Ben Affleck in Matt Damon FOTO: Profimedia
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Jennifer Lopez znova dviga temperaturo
Preberi še
Jennifer Lopez znova dviga temperaturo

Igralca imata dolgoletno zgodovino prijateljstva, ki sega v leto 1997, ko sta prvič sodelovala pri pisanju scenarija in igranju v filmu Good Will Hunting. V naslednjih letih sta se pojavila v več vlogah, leta 2012 pa sta skupaj ustanovila produkcijsko podjetje Pearl Street Films, ki je bil del Warner Bros. Studios. Deset let pozneje sta se odločila ustanoviti lastno filmsko podjetje Artists Equity, pod katerega je izšel njun letošnji film Air.

Ben Affleck je svojega prijatelja Matta Damona označil za zelo neredoljubnega.
Ben Affleck je svojega prijatelja Matta Damona označil za zelo neredoljubnega. FOTO: Profimedia
Slavni igralec padel v depresijo
Preberi še
Slavni igralec padel v depresijo

"Če imaš srečo, lahko najdeš način dela z ljudmi, ki jih imaš rad, potem je to, kot pravijo, kot da nikoli več ne delaš v življenju," je v intervjuju za revijo E! News povedal Ben po več kot 40 letih prijateljstva. V drugem intervjuju za Entertainment pa je priznal, da je bilo njuno prijateljstvo ključno v njegovem življenju. "Bilo je nekaj kritičnih trenutkov, ki so zasebni, in jih ne želim deliti, vendar je bila Damonova podpora zame tako zelo pomembna, da mislim, da brez nje ne bi bil uspešen," je priznal 51-letni igralec.

Ben Affleck in Matt Damon
Ben Affleck in Matt Damon FOTO: Profimedia

Vsi oboževalci Matta Damona pa ne zamudite znanstveno fantastičnega filma Elizij, ki bo na sporedu v nedeljo, 4. februarja, ob 20. uri na KINO. Film je postavljen v leto 2154. Izbrana peščica ljudi živi na velikanski vesoljski postaji Elizij, kjer ni kriminala, nasilja in bolezni. Revna večina človeštva na prenaseljeni Zemlji se vsak dan bori z revščino, lakoto in smrtjo. Med delom v tovarni nekdanji avtomobilski tat Max zboli za rakom, zato se odloči poiskati način, kako priti na Elizij, saj bi tam lahko ozdravel. Da bi premagal vojsko robotov, ki nadzorujejo ljudi, si Max nadene močan robotski oklep in se sooči z armadami neusmiljene upraviteljice Delacourte.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Matt Damon in njegova žena Luciana sta preživela lanske poletne dni na plaži v Miamiju. Par že dve desetletji skriva svoje zasebno življenje. Matt je v preteklih intervjujih poudaril, kako hvaležen je, da je njegova žena povprečna civilistka, kar omogoča, da ostaneta izven medijske pozornosti. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Tako dobro je v kopalkah videti žena Matta Damona
Preberi še
Tako dobro je v kopalkah videti žena Matta Damona

Vir:  Entertainment,  Boston Magazine in E! News.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382