Moskisvet.com
Ben Affleck, Jennifer Lopez

Novice

Ujeli so ga na zmenku z bivšo in sedanjo ženo

E.R.
31. 01. 2024 04.15
1

Slavnega igralca Bena Afflecka so ujeli v družbi bivše Jennifer Garner in zdajšnje Jennifer Lopez.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Že leta se šušlja, da sta Jennifer Garner in Ben Affleck kljub razpadu zakona ostala v dobrih odnosih in skupaj vzgajata tri otroke. In čeprav se je govorilo, da so odnosi napeti, odkar se je Ben vrnil v objem Jennifer Lopez, se zdi, da vsi skupaj poskušajo najti skupni jezik. 

Jennifer Garner je bila korak hitrejša od Bena Afflecka in Jennifer Lopez,
Jennifer Garner je bila korak hitrejša od Bena Afflecka in Jennifer Lopez, FOTO: Profimedia

Paparaci so namreč Bena in njegovi "dve Jennifer" posneli na skupnem sprehajanju. Vsi skupaj so se namreč udeležili šolskega muzikala, na katerem so jim družbo delali še 14-letna Seraphina in 11-letni Samuel , ki ju ima Ben z bivšo ženo, ter hčerka J. Lo, 15-letna Emma, ki je na šov prišla s svojo mamo in njenim novim možem. 

Je igralec prevaral pevko, ujeli so ga v objemu bivše
Preberi še
Je igralec prevaral pevko, ujeli so ga v objemu bivše

Čeprav sta iz šole odšla ločeno, je bila Garnerjeva s hčerko in sinom nekaj korakov pred Affleckom in Lopezovo, ki je moža držala za roko. Vsi so delovali sproščeni in dobro razpoloženi. Ben in Garnerjeva imata sicer še 18-letno Violet, ki je tokrat ni bilo z njima.

Garnerjeva, Lopezova in Ben imajo sicer zelo zapleteno zgodovino. Lopezova in Affleck sta bila namreč zaročena, še preden se je Ben zaljubil in nato poročil z Garnerjevo. V zakonu sta bila 13 let in se leta 2018 razšla. J.Lo se je medtem zaljubila v svojega kolega Marca Anthonyja, s katerim ima dvojčka Emmo in Maxa. Po tem, ko sta se oba ločila, sta Lopezova in oskarjevec leta 2021 znova našla ljubezen in se leta 2022 poročila.

Plašč ja, modrček ne, zvezdnica z razgaljenim stajlingom burila domišljijo
Preberi še
Plašč ja, modrček ne, zvezdnica z razgaljenim stajlingom burila domišljijo

Tokrat na skupnem izletu sicer ni bilo Johna Millerja, boljše polovice Jennifer Garner, s katerim je znova v zvezi. Leta 2019 je bila namreč v zvezi z Millerjem, nato sta se za nekaj časa razšla in se leta 2021 spet pobotala. Trenutno še vedno uživata v zvezi, mnogi pa se sprašujejo, ali se bosta poročila. 

 John Miller in Jennifer Garner
John Miller in Jennifer Garner FOTO: Profimedia
Namesto da bi snemala filme, slavna lepotica raje kida gnoj
Preberi še
Namesto da bi snemala filme, slavna lepotica raje kida gnoj

Pred tem so paparaci ujeli tudi Millerja in Afflecka med skupnim druženjem. Zdi se, da med bivšima zakoncema, kot tudi njunima novima partnerjema, hude krvi ni in da je na prvem mestu skupna vzgoja otrok.

Ben Affleck in John Miller
Ben Affleck in John Miller FOTO: Profimedia

Igralec Ben Affleck prihaja na VOYO

Od 3. februarja naprej si boste lahko na VOYO ogledali triler NI JE VEČ (Gone Girl), v katerem v glavnih vlogah blestita Ben Affleck in Rosamund Pike. V njem igrata kot nekdanji pisatelj Nick in njegova žena Amy, ki sta na videz popoln zakonski par, ki se je iz New Yorka preselil na ameriški Srednji zahod, kjer poskuša prebroditi recesijo. Na peto obletnico poroke pa Amy nenadoma brez sledu izgine. Nick zaradi nenavadnega vedenja kmalu postane glavni osumljenec, Amy pa poveličevan objekt naraščajoče medijske mrzlice. Njeno izginotje postane nekakšna igra z zrcali, v kateri mučne in krute skrivnosti vodijo v še večje mučne in krute skrivnosti. A glavno vprašanje ostaja: je Nick zares ubil svojo ženo? Film je posnet po istoimenski knjižni uspešnici. 

Ben Affleck v prizoru iz filma Ni je več
Ben Affleck v prizoru iz filma Ni je več FOTO: Regency Entertainment

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382