Moskisvet.com
CUBO golf Ljubljana

Novice

Oglas

Be the party by Cubo lounge

P.R.
01. 09. 2022 09.00
0

Spoznajte CUBO restavracijo Smlednik v soju žarometov. Pridružite se vsak petek, od 18h dalje, na lounge terasi CUBO restavracije, kjer se bo pod Smledniškim gradom prepletala dobra glasba z izbrano kulinarično ponudbo in odlično živo glasbo, tokrat z Nesiho

Kdaj: 2.9.2022 od 18h dalje ( ob 20h pa vas z glasbo v nepozabno noč popelje Neisha) 

Kje: CUBO Restavracija - Lounge, Smlednik ( pri CUBO golf igrišču ) 

CUBO golf Ljubljana
CUBO golf Ljubljana FOTO: Arhiv naročnika

Prestolnica ponuja že znano zabavo, zato so se na CUBO odločili čudovito naravno kuliso uporabiti za glasbene poslastice, ki se bodo nizale ob izbranih petkovih večerih. Na lounge prostoru se bodo znašli tudi znani obrazi iz sveta zabave, gospodarstva in športa. 

Večina pozna CUBO golf lokacijo po golf igrišču, spet drugi po vrhunskih kulinaričnih izkušnjah nove CUBO Golf restavracije. Malokdo pa ve, da se v klubski hiši na Smledniku z mesecem septembrom začenjajo nepozabni skoki v vikend. To bo niz dogodkov odprtega tipa za hedoniste. 

Dogodki so namenjeni prav vsem, ki si želite dobre zabave. Bodisi po zaključeni partiji golfa bodisi v družbi poslovnih partnerjev ali prijateljev. Ali pa kar tako, spontano, da oplemenitite zaključek delovnega tedna z novimi poznanstvi. 

Dogodek bo ob vsakem vremenu. V primeru dežja se dogajanje prestavi v notranje prostore klubske hiše. 

CUBO golf Ljubljana
CUBO golf Ljubljana FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je CUBO golf Ljubljana

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497