Moskisvet.com
Služi z Biblijo - 3

Novice

Ateist, ki z biblijo mastno služi!

N.J.
06. 02. 2015 09.59
5

Kljub temu, da je ateist, se je odločil za bogatenje izkoristiti biblijo. Zaenkrat je zbral približno 170.000 dolarjev (okoli 150.000 evrov). Vas zanima, kako?

Služi z Biblijo - 3
Služi z Biblijo - 3 FOTO:

Trevor McKendrick je izdelal posebno aplikacijo, ki je vse bolj priljubljena. »Vse se je začelo, ko sem videl, da je prijatelj z neko aplikacijo pošteno zaslužil,« je povedal moški, ki živi v Salt Lake Cityju v ZDA in zase pravi, da je ateist, ki je odraščal v mormonski družini. »Zanimalo me je, kako mu je uspelo, in odločil sem se, da poskusim, da bi lahko z morebitnim zaslužkom vsaj pokrival najemnino za stanovanje.«

Služi z Biblijo - 2
Služi z Biblijo - 2 FOTO:
Preučil je, katere izmed plačljivih aplikacij so najbolj iskane in priljubljene, in kmalu ugotovil, da katoličani prednjačijo: zasledil je številne, tudi zelo slabe aplikacije na temo biblije. Ugotovil je, da so najslabše aplikacije v španskem jeziku, ki ga sicer uporabljajo ne le v Španiji, temveč tudi v Latinski Ameriki. Ocenil je, da se mu splača 'pokriti' to področje. Izdelal je izboljšano različico aplikacije.

Da jo je realiziral, je plačal romunskemu programerju, ki mu je celo ponudil, da mu vrne denar, če ne bo zadovoljen. Kmalu za tem, ko je izdelal aplikacijo, je ustvaril se zvočno knjigo – biblijo, ki jo prav tako prodaja prek spleta in zaslužki so se še povečali.

Številni v njegovem početju vidijo moralno sporno dejanje, češ da prodaja stvari, v katere ne verjame, a Trevor se na to ne ozira. »Mnogi verjamejo v to, kar prodajam, jaz pač ne. To je tako, kot če bi pisec fantazijskih romanov rekel: 'Poslušajte, vse je izmišljeno',« odgovarja na očitke. Medtem ko se drugi ukvarjajo s tem, kaj je moralno in kaj ne, pa on pridno služi. Denar mu pač ne smrdi ...

Služi z Biblijo - 1
Služi z Biblijo - 1 FOTO:

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497