Moskisvet.com
Arnold Schwarzenegger

Novice

Schwarzenegger priznal, da je moral prestati zahtevno operacijo

M.S
03. 04. 2024 03.15
0

Avstrijsko-ameriški igralec Arnold Schwarzenegger je svoje oboževalce presenetil z objavo na Instagram računu, kjer je ponosno pokazal svoj novi srčni spodbujevalnik. Zvezdnik je nedavno javno priznal, da je prestal že tri operacije na odprtem srcu. Dodal je, da ga novi srčni spodbujevalnik ne bo oviral pri snemanju filmov.

76-letni avstrijsko-ameriški igralec Arnold Schwarzenegger je svoje oboževalce presenetil s fotografijo, ki jo je delil na svojem Instagram računu. Zvezdnik je ponosno pokazal svoj novi srčni spodbujevalnik, ki vključuje tudi vrvico, povezano z notranjostjo njegovega ušesa. V opisu je izrazil globoko zahvalo vsem svojim oboževalcem po vsem svetu, ki so mu poslali prijazna sporočila.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pomiril je svoje oboževalce, da gre za baterijsko napravo, ki je namenjena uravnavanju nerednega srčnega ritma, in da ne bo vplivala na njegove prihajajoče snemalne načrte. 

Schwarzenegger je pred kratkim razkril, da je prestal operacijo, da bi lahko dobil srčni spodbujevalnik. V svojem podcastu Arnold's Pump Club je povedal, da je prestal tri operacije na odprtem srcu. "Zdaj imam del stroja v sebi, bolj sem podoben svojemu liku Terminatorja," je pripomnil igralec.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger FOTO: Profimedia

Zvezdnik je v svoji objavi brez sramu priznal, da je prestal operacijo, in povedal, da tega ni vajen. Dodal je, da je bil med odraščanjem v Avstriji navajen, da svoje zdravstvene težave raje zadrži zase. Rodil se je z bikuspidalno aortno zaklopko, leta 1997 je prestal prvo operacijo za zamenjavo zaklopke, do leta 2020 pa je prestal že tri operacije.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ljubitelji njegovih filmov si lahko na VOYO ogledate kar dve uspešnici, v katerih je nastopil v glavni vlogi. Izbirate lahko med filmom  Terminator 2 (Terminator 2) in filmom Popolni spomin (Total Recall).

Vir:  People.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382