Moskisvet.com
Arnold Schwarzenegger

Novice

Skoraj 80-letni Schwarzenegger se je odločil za hujšanje

M.S
11. 04. 2024 05.00
0

V nedavnem podkastu je 76-letni igralec Arnold Schwarzenegger spregovoril o ključnih elementih za doseganje dobre telesne pripravljenosti. Vse pa je presenetila novica, da se v zadnjih letih zelo trudi pri izgubi telesne teže.

Avstrijsko-ameriški igralec Arnold Schwarzenegger je v podcastu New Heights razpravljal o ključnih elementih pri doseganju odlične telesne pripravljenosti. V intervjuju je 76-letni zvezdnik priznal, da med svoje ključne vaje šteje veslanje v nagnjenem položaju, počepe, vaje na klopi za potisk prsi ter vaje z naklonom. Arnold je govoril tudi o prehranskem vidiku in poudaril, da enak prehranski režim ne deluje nujno enako za vsakogar.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger FOTO: Profimedia
Schwarzenegger priznal, da je moral prestati zahtevno operacijo
Preberi še
Schwarzenegger priznal, da je moral prestati zahtevno operacijo

"Ključno je razumevanje pravilnega prehranjevanja, saj je pomembno, da se zavedamo, da telo potrebuje beljakovine, ogljikove hidrate in maščobe. Ampak še bolj pomembno je, da vse to uravnotežimo," je Schwarzenegger dejal v intervjuju. 

 V pogovoru je priznal, da trenutno poskuša shujšati. "Moj cilj je izgubiti kilogram na teden. Želim ga izgubiti, hkrati pa ohraniti svojo mišično maso," je priznal v intervjuju. Prav zaradi tega je zelo pozoren pri vnosu beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger FOTO: Profimeda
14 let ga je skrival, danes je kopija slavnega očeta
Preberi še
14 let ga je skrival, danes je kopija slavnega očeta

Prav tako se je dotaknil svoje starosti in povedal, da moramo pri višji starosti biti zelo pozorni, da ne obrabljamo sklepov. Poudaril je, da gre pri vadbi pri tej starosti manj za tekmovalnost in preseganje določenih rezultatov. Namesto tega je bolje izvajati več ponovitev na pravilen način ter se izogibati poškodbam.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger FOTO: Profimedia
Arnold Schwarzenegger: 'Staranje je težko sprejeti'
Preberi še
Arnold Schwarzenegger: 'Staranje je težko sprejeti'

Vse oboževalce Arnolda Schwarzeneggerja pa čaka v petek, 12. aprila, akcijski film Terminator 2 ob 20. uri na KINO. John Connor naj bi v prihodnosti vodil boj človeštva proti mehanizaciji. Potem ko jim v prvem filmu ni uspelo ubiti njegove mame in tako preprečiti njegovega rojstva, se sedaj spravijo kar na Johna, ki brezskrbno uživa najstniška leta. Njegova mati je hotela opozoriti na nevarnost v prihodnosti, zato so jo spravili v psihiatrično bolnišnico, Johna pa dali v posvojitev. Terminator kot mešanica robota in človeka v podobi Arnolda Schwarzeneggerja pride v sedanjost, da bi zaščitil mladega Connorja, ki mu po življenju streže T-1000, še en dosežek visoke tehnologije, sprogramiranih možganov in človeške podobe.

 

Že naslednji dan, v soboto, 13. aprila, pa boste lahko uživali v nadaljevanju franšize z akcijskim filmom Terminator: Genisys ob 20. uri na KINU. Akcija je nadaljevanje zgodbe o neuničljivem Terminatorju. V apokaliptični prihodnosti vodja človeškega upora proti strojem John Connor pošlje v preteklost svojega pomočnika Kyla. Toda ker so stroji desetletje prej poskusili umoriti Johnovo mamo Sarah, se Kyle znajde v povsem spremenjeni preteklosti. Sarah se s pomočjo preprogramiranega Terminatorja že od malih nog pripravlja na prihod Kyla in drugih Terminatorjev, toda stroji so poskrbeli za nepričakovano presenečenje: v terminatorskega hibrida so spremenili njenega lastnega sina Johna!

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralec Arnold Schwarzenegger je pred kratkim razveselil svoje oboževalce s fotografijo, na kateri je poziral s kolegom Dannyjem DeVitom. Fotografija je še posebej ganila oboževalce komedije "Dvojčka" iz leta 1988, v kateri sta igrala vlogi ločenih bratov. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Skoraj 40 let pozneje: Bratska ljubezen še vedno močna
Preberi še
Skoraj 40 let pozneje: Bratska ljubezen še vedno močna

Vir: Fox News

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382