Moskisvet.com
Lance izziva na Twitterju

Novice

Armstrong izzivalno na Twitterju

A.M.
25. 11. 2012 08.38
0

Lance Armstrong po dopinškem škandalu in odvzemu vseh osvojenih lovorik s ’Toura’ izziva na Twitterju. Na zanimiv način je poziral ob osvojenih rumenih majicah.

Lance Armstrong
Lance Armstrong FOTO: Reuters

Minuli konec tedna je s sledilci svojega Twitter profila delil fotografijo, na kateri počiva v družbi sedmih rumenih majic, s katerimi je osvojil vseh sedem kolesarskih preizkušenj ’Tour de France’.

Armstrongu so po dolgotrajnem protidopinškem procesu, po katerem je Severnoameriška protidopinška agencija ravnanje Armstronga označila za ’’najbolj prefinjen, profesionalen in uspešen dopinški program, ki ga je šport kdajkoli videl’’, odvzeli vseh sedem francoskih lovorik, okoliščine bronastega olimpijskega odličja iz leta 2000 pa še preiskujejo. Lance pa si je s škandalom v povezavi z nedovoljenimi poživili prislužil tudi doživljenjsko prepoved udeležbe na profesionalnih kolesarskih dirkah.

Dočim je ameriški kolesar svoje dosežke odstranil z vseh svojih družbenih profilov, pa se fizičnim lovorikam očitno ni odpovedal. Počakajmo, kako bo na neskromno in provokativno potezo reagirala Mednarodna kolesarska zveza.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382