Moskisvet.com
Kmetija

Novice

Anna miri pohotnega osla, Zdenka bi Lari v glavo vrgla krožnik

M. A.
23. 10. 2018 08.25
0

Tekmovanje na Kmetiji se je prevesilo v peti teden, tekmovalci pa so dobili nove stanovalce. V hišico ob jezeru so se vselili povratniki, za katere tekmovalci še ne vedo, da so se skrivali v gozdu, poleg tega pa je gospodarica Nada na posestvo pripeljala nagajivega osla.

Anna Paynich, ki je že povedala, da se bo na Kmetiji ukvarjala predvsem z živalmi, je naletela na oviro. Do pred kratkim je s kravami in kozami živela v simbiozi, prihod osla pa ji je zmešal štrene: ’Ves čas razkazuje svojega dingota in mahedra z njim in preganja vse, kar leze in gre. Krave, ljudi, ovce, sploh ni važno,’ je potožila Anna, ki smo jo letos že spoznali kot tekmovalko v šovu MasterChef. ’To je cirkus in živalski vrt, to je noro, pa se je dan komaj začel. Osel naj gre domov,’ je obupano dodala. Zamujene epizode vas že čakajo na VOYO.

Anna v peneči kopeli masirala Aneto
Preberi še
Anna v peneči kopeli masirala Aneto
Najnovejši član na posestvu Anni Paynich povzroča sive lase.
Najnovejši član na posestvu Anni Paynich povzroča sive lase. FOTO: POP TV

Za novo glavo družine pa je Franc seveda določil Zdenko, ki sicer nad tem ni bila navdušena, saj je povedala, da ji to povzroča stres. Ker je to vseeno pričakovala, je že vnaprej za pomoč pri izbiri dekle in hlapca prosila Franka in se dogovora z njim tudi držala: Nik je postal hlapec, ker še ni bil, Tjaša pa dekla, ker je do zdaj delala najmanj. To je presenetilo predvsem članice družine, saj so predvidevale, da bo Zdenka uresničila njihovo željo: znebiti se Anne. Zdaj menijo, da Anna na Zdenko vpliva veliko bolj, kot so sprva predvidevali.

Aneta in Franko doživela vrelišče
Preberi še
Aneta in Franko doživela vrelišče

Na Kmetijo pa so končno prišli povratniki, in sicer kot gosti. Nad njimi ni bil navdušen Luka, ki meni, da so ’potegnili vse najhujše iz vseh Kmetij’, zagotovo pa je drugačnega mnenja Franko, ki se je takoj zagledal v Laro. Ta je imela medtem druge težave, saj se je že prvi večer močno sprla z Zdenko. Prepir si oglejte v videu.

Franc je za sklepno dejanje pred svojim odhodom Zdenko postavil za glavo družine.
Franc je za sklepno dejanje pred svojim odhodom Zdenko postavil za glavo družine. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382