Moskisvet.com
Angelina -mala

Novice

Angelina že v objemu novega?

Ma.K.
26. 09. 2016 23.07
33

Novica, da se na videz popoln zvezdniški par, Angelina Jolie in Brad Pitt, ločujeta, je udarila kot strela z jasnega. Presenečen naj ne bi bil samo svet: za ločitev naj ne bi vedel niti slavni igralec. A Angie naj bi razhod načrtovala že dalj časa, vmes pa naj bi že našla uteho v drugem moškem, ki je, seveda, prav tako slaven in ki ga je prav tako spoznala na snemanju filma – kot Brada pred 13 leti.

Brangelina je kot kaže resnično za vedno razpadla.
Brangelina je kot kaže resnično za vedno razpadla. FOTO: AP
Razlog za ločitev Angeline Jolie od Brada Pitta na bi bil incident na letalu, ko je med zvezdnikoma izbruhnil hud prepir, v katerega se je vmešal tudi sin Maddox. Govorilo se je celo, da naj bi bil Brad fizično nasilen do sina, in zato je Angelina 15. septembra vložila papirje za ločitev.

Tuji mediji pa so se zdaj razpisali, da se je Angelina z otroki preselila v hiši v Malibuju, ki naj bi jo najela že kake tri tedne pred tem, ko je vložila ločitvene papirje. "Angelini se je zelo mudilo, njeno osebje je hišo hitro našlo in zanjo podpisalo papirje, njihov edino vprašanje je bilo, če je hiša primerna za otroke," je neki vir blizu igralke povedal reviji People. Brad je ostal v hiši v Los Felizu in po besedah bližnjih nima stikov z otroki: "Brad še vedno ni videl otrok, upa, da jih bo videl čim prej," so še povedali reviji People.

Angelina naj bi se tolažila v objemu stanovskega kolega.
Angelina naj bi se tolažila v objemu stanovskega kolega. FOTO: AP

Angelino tolaži stanovski kolega?

Ker pa zna biti ločitev sila naporna reč, naj bi Angelina že našla moškega, ki ji bo stal ob strani na poti v samski stan. Po poročanju tabloida The Sun naj bi šlo za Johnnyja Deppa, ki je tudi sam pred kratkim šel skozi grdo ločitev od manekenke Amber Heard.

Jolie in Depp naj bi bila v stikih že od leta 2010, ko sta skupaj snemala film Turist, po poročanju britanskega tabloida pa naj bi bil prilubljen igralec trenutno njena največja opora. Z njegovo pomočjo naj bi izbrala tudi odvetnico, ki jo bo zastopala v ločitvenem postopku: Lauro Wasser, ki je v ločitveni vojni zastopala tudi Deppa.

Angelina in Johnny naj bi se po besedah prijateljev v težkih trenutkih tako zelo zbližala, da številni že špekulirajo o njuni skupni prihodnosti. »Angelila je Deppa oboževala že preden sta skupaj delala, na setu pa se je kemija med njima le še okrepila. Med razhodom z Amber je bila ves čas bila v kontaktu z Johnyjem, ga tolažila in podpirala,« je dejal vir blizu holiwoodskima igralcema. Je torej na vidiku morda Deppolina?

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394