Moskisvet.com
sandi survivor

Novice

Aneta in Sandi: Stare zamere niso pozabljene

M. A.
27. 09. 2018 12.52
0

Dve leti sta minili, odkar so se Franko, Aneta in Sandi spopadli v 1. sezoni slovenskega Survivorja. Medtem ko je Franko na Kmetiji postal prva glava družine, pa so Aneto izbrali za prvo dvobojevalko. Se še spomnite, kaj se je dogajalo na Filipinih?

Aneta Andollini in Sandi Sinanović sta se spoznala že pred dvema letoma, ko sta bila v šovu Survivor Slovenija, ki se je dogajal na Filipinih, prav tako tekmeca. Skupnega taktiziranja pa tokrat na Kmetiji očitno ne bo, saj je Aneta Sandija – kmalu zatem, ko je bila izglasovana za prvo dvobojevalko – zelo odkrito napadla: '"Sandi, ali boš jezen name, če te jutri izzovem na pratiko? Ker nisi pustil ljudem, da se sami odločijo zame! Ti si jim raje polnil možgane in obljubljal finale. Se me bojiš ali me ne preneseš?"

Sandi se je očitkov branil, češ da so to bedarije in da Aneta prav tako drugim vsiljuje svoje mnenje in da je otročja. A Aneta se ni dala: "Samo sprehajaš se okrog in okrog, delaš pa samo takrat, ko so okrog tebe kamere. Kot podlasica si," ga je obtožila Aneta in dodala, da je njegov značaj katastrofalen. 

V Survivorju je Sandi prišel do finala.
V Survivorju je Sandi prišel do finala. FOTO: POP TV

"Trojno igro igraš, enako kot na Survivorju. Saj vemo, da hočeš biti igralec, ampak bodi vsaj enkrat realen. Hijena si,'"je še končala Aneta, a se Sandi ni pustil sprovocirati. Se spomnite, kaj se je pred dvema letoma dogajalo v Survivorju? Osvežite si spomin v videu.

V Anetinih očeh pa ni nedolžen niti Franko Bajc, ki je tokrat na Kmetiji glava družine, v Survivorju pa je bil prav tako Anetin nasprotnik, s katero se od skupnega spora do Kmetije nista videla.

Zamujene epizode Kmetije vas čakajo na VOYO.

Franko je že prvi dan Aneto postavil na mesto dekle, pozneje pa ji je zatrdil, da odločitev ni bila osebna in da verjame, da je Aneta najbolj močna in izkušena med tekmovalkami. Ko jo je naslednji dan Franko postavil še na mesto prve dvobojevalke, pa je Aneti prekipelo: "Franko je samo potrdil, da je dvolična oseba in da je hinavec. To sem spoznala pred dvema letoma in žal mi je, da sem mu sploh verjela."

Franko je Aneto najprej postavil za deklo, nato pa jo izbral še za prvo dvobojevalko.
Franko je Aneto najprej postavil za deklo, nato pa jo izbral še za prvo dvobojevalko. FOTO: POP TV

Ne zamudite novih zapletov na Kmetiji od ponedeljka do petka ob 21.00 na POP TV, zamujene epizode pa si oglejte na VOYO.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382