Moskisvet.com
Meet & greet: Finalisti Kmetije navdušili v Celju

Novice

Aneta in Nik stavita na srečo, Franko in Denis redno trenirata

Matej Arh
11. 12. 2018 09.49
0

Včeraj se je v Celju zgodil prvi ’meet & greet’ v sklopu turneje finalistov Kmetije. Aneta, Franko, Denis in Nik so obiskali celjsko trgovino Jager, kjer jih je pričakala 600-glava množica ljudi.

Čeprav so bili finalisti vse od trenutka, ko so stopili na oder, okupirani s podporniki, ki so želeli podpis, fotografijo ali pa morda z njimi celo poklepetati, so si vzeli nekaj trenutkov tudi za naš portal, da smo jih povprašali, kako so se v minulih tednih pripravljali na finale, ki jih čaka v soboto, 15. decembra, ob 20.00 na POP TV.

Kmetje so bili v celjski trgovini Jager glavne zvezde dneva.
Kmetje so bili v celjski trgovini Jager glavne zvezde dneva. FOTO: Miro Majcen

Franko in Denis sta se lotila enake taktike: trdega treninga. Kot je povedal Franko, sicer dnevi pred finalom niso kaj dosti drugačni kot pred Kmetijo: ’Dnevi pred finalom so enaki kot moj vsakdan pred Kmetijo: zjutraj zgodaj vstanem, čez dan pa treniram. Zdaj sem le dodal pratiko in se učim. Tako da največja novost v mojem življenju je pratika,’ je povedal simpatični 23-letnik, ki za soboto obljublja pošteno borbo, v kateri bo dal vse od sebe, obenem pa priznava, da ima nepopisno veliko željo zmagati.

Franko je priznal, da si močno želi zmage.
Franko je priznal, da si močno želi zmage. FOTO: POP TV

Na zmago je pripravljen tudi Denis, ki je na svojem Instagramu pogosto objavljal videe, kako se poti v fitnesu. ’Veliko sem treniral, nasprotniki so težki in treba se je bilo pripraviti. Odvisno je še od igre, odločali bodo tudi gledalci … ampak jaz sem pripravljen,’ je zatrdil in povedal, da se ne boji nikogar.

Denis ničesar ne prepušča naključju.
Denis ničesar ne prepušča naključju. FOTO: POP TV

Podobne načrte kot Denis in Franko je imela tudi Aneta, a so se ji žal pokvarili: ’Zaradi hčerke, ki je pristala v bolnišnici, je časa za pripravo na finale žal zmanjkalo, zato upam na srečo. Glede na to, da se je cel šov vrtel okrog mene, bi bila moja zmaga češnja na torti. Se pa nikogar ne bojim, saj ne grem v vojno.’

Aneta se zanaša predvsem na srečo.
Aneta se zanaša predvsem na srečo. FOTO: POP TV

Nik je dneve po finalu posvetil predvsem pratiki, vpisal pa se je tudi v fitnes, a tudi sam verjame, da bo v soboto v največji meri odločala sreča: ’Jaz sem zase že zmagovalec, ker sem prišel tako daleč. Naj se zgodi, kar se pač bo. Sem pa vesel, ker se je v Celju zbralo toliko ljudi. Vesel sem, ker smo naredili eno lepo zgodbo in ponosen sem na to.’

Nik se je pred finalom vpisal na fitnes.
Nik se je pred finalom vpisal na fitnes. FOTO: POP TV

Finalisti bodo pred sobotnim finalom obiskali še trgovino Jager v Mariboru, in sicer v sredo, 12. decembra, ob 17.00, v petek pa bodo ob 17.00 obiskali trgovino Jager v Velenju. Prav tako lahko spremljate pogovor v živo z Denisom in Frankom danes, 11. decembra, ob 21.00 na Facebook strani Kmetije, v četrtek, 13. decembra, pa bomo ob 21.00 poklepetali še z Aneto in Nikom.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382