Moskisvet.com
Joel je dan po dvoboju preživel pri povratnikih.

Novice

Aneta in Franko doživela vrelišče

M. A.
16. 10. 2018 07.12
0

Nova glava družine, razjarjena gospodarica in skoraj razkrinkani povratniki. Vse to je zaznamovalo začetek četrtega tedna na Kmetiji, a nič tako močno kot nov spor med Aneto in Frankom.

Jutro po dvoboju Joela in Franca je na Kmetiji vladalo čudno vzdušje, Joela pa je najbolj pogrešal prav Nik: ’Ni norca, ki bi skakal skozi okno, nas vse nasmejal in se zjutraj drl. Ni Joela in zaradi tega tudi sam čutim nekaj krivde,’ je jutro po areni zaupal Nik, ki je v Joelu videl dobrega prijatelja. Ker je Nik glasoval za Franca in posledično za moški klan, je bil sokriv za moški dvoboj, a Joel mu tega očitno ni zameril, saj je za glavo družine določil prav Nika: ’Vem, da bo kaos, vem, da ne bo nič narejeno, bo pa zabavno,’ je dejal Joel. Ob tem je še dodatno premešal karte, ko je določil, da morata biti Franc in Aneta ves teden zvezana in tako skupaj jesti, delati, tuširati in spati. ’Upam, da stara sablja ne bo ubodla mlade koklje,’ se je pošalil Nik.

Joel je to jutro preživel le nekaj korakov stran, saj so ga k sebi za en dan povabili povratniki, da se dokaže, pa so mu naložili nenavadno nalogo: s kuhinjsko žličko skopati kanal za odtekanje fekalij. Joelu so sicer pozneje ponudili tudi lopato, a se je delu preprosto uprl.

Anna v peneči kopeli masirala Aneto
Preberi še
Anna v peneči kopeli masirala Aneto
Joel je dan po dvoboju preživel pri povratnikih.
Joel je dan po dvoboju preživel pri povratnikih. FOTO: POP TV

Uprla pa se je tudi gospodarica Nada, ki je ob obhodu posestva z novo glavo družine krepko zarobantila, saj je opazila, da kmetje ne zalivajo posevkov, še vedno so brez ajdove moke za kruh, prav tako se niso lotili mrve. Niku, ki je med drugim tudi najmlajši tekmovalec, je povedala, da ima priložnost, da dokaže, da na mladih svet stoji: ’Tokratna tedenska naloga je zares zahtevna. Obnoviti morate hiško ob jezeru, ker je to potrebno za turistično kmetijo. Podrli boste ograjo in material znosili do vhoda. Čez en teden mora ta hiša izgledati kot v pravljici. Če ne bo tako, ste nalogo padli brez razmišljanja. In z delom lahko začnete takoj!’ Nik je sprva ugovarjal, da sta za neopravljeno delo krivi dosedanji glavi družine, a Nade izgovori niso zanimali.

Kmetje morajo ta teden urediti hišo ob jezeru, saj njihova kmetija postaja turistična.
Kmetje morajo ta teden urediti hišo ob jezeru, saj njihova kmetija postaja turistična. FOTO: Gregor Ravnik

Nik je za deklo izbral Tjašo, mesto hlapca pa je tokrat pripadlo Franku, ki je bil v treh tednih tekmovanja že dvakrat glava družine. ’Mislim, da smo dobili novo glavo družine, ampak to je Aneta in ne Nik,’ je dejal Franko, ki si deli Frančevo mnenje, da je Aneta ’stric iz ozadja’. Stare zamere iz Survivorja in iz prvih tednov Kmetije pa so kljub obljubljenemu premirju spet pokukale na plano in zagorele kot divji ogenj. Kaj je bila iskrica, ki je spodžgala Aneto in Franka in kako so se odzvali drugi člani družine, si poglejte v videu.

Ne zamudi napetega dogajanja na Kmetiji od ponedeljka do četrtka ob 21.00 na POP TV, izločitvena oddaja pa je ob petkih na sporedu že ob 20.00, na Facebook strani Kmetije pa sledi pogovor v živo z izpadlim tekmovalcem. Zamujene epizode te čakajo na VOYO.

Anna se raje kot z dogajanjem na posestvu ukvarja s kozami, ki jim pravi kar otroci.
Anna se raje kot z dogajanjem na posestvu ukvarja s kozami, ki jim pravi kar otroci. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382