Moskisvet.com
Anamaria Goltes

Novice

Anamaria razkrila, od česa je Dončić odvisen v karanteni

A.P.
30. 03. 2020 08.18
11

Da je Luka Dončić velik ljubitelj računalniških iger ni nobena skrivnost. V preteklosti so ga dežurni kritiki obtoževali, da naj se raje poti in trenira košarko, kot pa preigrava igrice, a Luka je vsem tem kritikom s čarobnimi predstavami na parketu hitro zaprl usta. Zdaj pa je njegova srčna izbranka Anamaria Goltes, s katero sta par že skoraj štiri leta, spoznala sta se sicer pri dvanajstih na Hrvaškem in imata še vedno isti krog prijateljev kot tedaj, razkrila, koliko časa nameni igranju igric v času karantene.

Tako kot večina izmed nas, je tudi Luka Dončić te dni priseljen ostati doma v karanteni, kjer mu družbo poleg Anamarie Goltes in dveh kužkov – sedemmesečne Gie in 2,5-letnega Huga – delajo tudi videoigre.

Dončićeva Anamaria še nikoli ni bila tako seksi!
Preberi še
Dončićeva Anamaria še nikoli ni bila tako seksi!

Ko je Anamaria nedavno odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev na Instagramu, jo je eden izmed njih povprašal, koliko časa Luka porabi za igranje računalniških iger v času karantene zaradi razsajanja koronavirusa – ta je v smehu odgovorila: ''Veliko.'' Da postaja odvisen, je namignil tudi sam.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Poleg tega je razkrila še kar nekaj zanimivosti o sebi in svojem življenju v Dallasu, med drugim tudi to, da razmišlja o študiju na Harvardu na daljavo. ''Ker nisem na predavanjih, pišem veliko seminarskih nalog in drugih esejev. Pomembna je konstantna komunikacija s profesorji. Potrebno je tudi veliko samodiscipline, vendar s tem nimam težav, ker sem delavna in želim čim hitreje diplomirati. Za naprej razmišljam o Harvardu, ker ponujajo odličen online program,'' je zapisala in dodala, da zaradi karantene lahko več časa preživi z Luko in kosmatincema, za kar med sezono ni toliko časa. Mimogrede, če bi obstajal košarkarski Harvard, bi Dončić diplomiral že pri sedemnajstih!

Igranje igric je bila nekoč pri Dončiću družinska tradicija.
Igranje igric je bila nekoč pri Dončiću družinska tradicija. FOTO: Instagram
Dončić sprejel izziv z WC papirjem, tako se je končalo ...
Preberi še
Dončić sprejel izziv z WC papirjem, tako se je končalo ...

Pravi, da ji je življenje v Dallasu všeč, saj da je ta zelo podoben Evropi in jo zato spominja na dom. In kaj je prva stvar, ki jo Anamaria stori, ko zjutraj odpre oči? Pravi, da zadnje čase veliko sanja in se zbuja prestrašena in utrujena, da pa sicer najprej preveri svoj telefon (preleti družbena omrežja, e-pošto, klice itd.). Njena najljubša sezona? Poletje! Hrana? Pica! In kaj je prva stvar, ki jo bo storila, ko bo karantena mimo? Odšla bo v telovadnico, obiskala prijatelje in družino, se udeležila zabave in šla po nakupih. Med TV-serijami prisega na Prijatelje, Luciferja, Hawaii 5.0, Dinastijo, Money Heist in Opravljivko. Razmišlja o odprtju svojega YouTube kanala ...

Goltesova obožuje toplo vreme.
Goltesova obožuje toplo vreme. FOTO: Instagram

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342