Moskisvet.com
Andrea Massi

Novice

Andrea Massi je hudo zbolel, s tem se bori

M.S.
18. 12. 2023 13.00
2

V čustvenem intervjuju je Andrea Massi razkril, da je imel v zadnjem času resne zdravstvene težave.

Nekdanji trener najuspešnejše alpske smučarske vseh časov Tine Maze in njen življenjski sopotnik, Andrea Massi, se je v intervjuju za Sportklub med drugim razgovoril o svojem zdravju, potem ko je moral zaradi atrijske fribrilacije celo na operacijo.

Tak je bil zmagovalec Talentov pred 10 leti
Preberi še
Tak je bil zmagovalec Talentov pred 10 leti
Andrea Massi in Tina Maze sta poskrbela za številne uspehe in rekorde v alpskem smučanju.
Andrea Massi in Tina Maze sta poskrbela za številne uspehe in rekorde v alpskem smučanju. FOTO: Damjan Žibert
Atrijska fibrilacija je najpogostejša srčna aritmija, katere najnevarnejši zaplet je možganska kap. Gre za epidemijo 21. stoletja, saj je v velikem porastu. Več o njen si lahko preberete TU.

56-letni Massi je moral na operacijo zaradi dolgotrajnih težav – kašlja – in po diagnozi motnje srčnega ritma. Kot je pojasnil, so mu sprva na pomoč priskočili z električno kardioverzijo – postopkom, pri katerem z električnim šokom spremenijo neredni srčni ritem v rednega – ki ni pomagala, je pa pomagal ablacijski poseg, ki je njegovo življenje spet vrnil v normalo. Kot je pojasnil, je bil 8. junij zanj najtežji dan po smrti staršev, ki ju je izgubil že v rani mladosti, saj ga je zajela panika, potem ko prvič v življenju ni imel pod nadzorom svojega telesa, saj možgani in noge niso bili usklajeni. Zdaj čaka na zdravniško potrditev in dan, ko bo dobil svoj drugi rojstni dan.

Nekoč najbolj poželjiva igralka danes ni mar za videz
Preberi še
Nekoč najbolj poželjiva igralka danes ni mar za videz

Massi je pojasnil, da je bolezen tudi posledica prerekanj, pri čemer zasluge za to pripisuje tudi sebi, saj je precej impulziven človek in je pogosto bil boj z mlini na veter ali bil sam proti vsem. Zloglasni Italijan se ne namerava vrniti v smučarsko karavano, saj sam nima več staršev, Mazejevi pa živijo več sto kilometrov proč in nimata nikogar, ki bi lahko v času njegove odsotnosti pazili njuno 5-letno hčer Anouk.

Tako je danes videti večno privlačna igralka Pia Zemljič
Preberi še
Tako je danes videti večno privlačna igralka Pia Zemljič
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382