Moskisvet.com
Michelle Hunziker

Novice

Michelle po grdem padcu že uživa

N.J.
17. 08. 2012 16.22
1

Nedavno je Michelle Hunziker, nekdanja žena Erosa Ramazzottija močno prestrašila svoje oboževalce, ko je sredi snemanja nemške oddaje treščila ob tla in utrpela pretres možganov. No, očitno pa lepotička že uživa …

Michelle Hunziker
Michelle Hunziker FOTO:

Michelle Hunziker, nekdanja žena Erosa Ramazzottija, običajno naslovnice polni zaradi fotografij v bikiniju in svoje seksi postave, nedavno pa je pozornost pritegnila na drugačen način – z grdim in nerodnim padcem med snemanjem oddaje.

Med snemanjem nemške različice oddaje Supertalent v Berlinu je seksi Michelle, ki v oddaji zaseda mesto žirantke, namreč padla in zaradi tega pristala v bolnišnici. Do nesrečnega padca je prišlo med nastopom enega od tekmovalcev v oddaji. Ta jo je na vrvi vrtel samo z močjo svojih zob, ko je bila Michelle visoko v zraku pa je tekmovalec nenadoma izpustil vrv, Michelle pa je padla na tla in se pri tem udarila v hrbet in glavo.

Čeprav je utrpela pretres možganov, zato so jo morali nekaj ur obdržati v bolnišnici na opazovanju, poleg tega pa si je poškodovala tudi trtico in jo odnesla še z nekaj modricami, pa lepotička že uživa. Ujeli so jo namreč na oddihu na otoku Elba, kjer ji je družbo delal zaročenec Tomaso Trussardi.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497