Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

95-letnik si las ni ostrigel celo življenje: tako so videti po vseh teh letih

A.P.
16. 07. 2020 06.00
3

Skoraj stoletni Indijec, ki sliši na ime Dodapaliah, naj si ne bi po navedbah tujih medijev v življenju nikoli umil las, zato ti danes merijo neverjetnih 7,3 metra!

V času karantene zaradi pandemije koronavirusa so se mnogi pritoževali nad dejstvom, da ne morejo obiskati frizerja. A kaj potem reči na situacijo 95-letnega moškega iz indijske države Karnataka, ki trdi, da si v življenju nikoli ni ostrigel las, zato si jih mora zamotati okoli glave, če se sploh želi gibati.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Zaščitna maska iz zlata
Preberi še
Zaščitna maska iz zlata

Dodapaliah, čigar lasje niso imeli nikoli bližnjega srečanja s škarjami, je v svojem rodnem kraju Molakalmuru božanstvo – ljudje tudi iz drugih krajev hodijo k njemu po blagoslov – las pa si ne ostriže prav zaradi dejstva, ker se boji, da bi s tem izgubil status božanstva, čeprav se zdi, da so več kot 7 metrov dolgi in precej težki lasje prej prekletstvo kot blagoslov. Kljub temu raje vidi, da mu pomagajo zlepljene lase, ki spominjajo na gromozanske drede, oviti v "turban", kot pa jih ostriči, čeravno pri tej starosti pri tem že vidno trpi.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382