Moskisvet.com
FXLider

Novice

Oglas

9 korakov do zaslužka na svetovni borzi [Brezplačna e-knjiga]

FXLider
23. 09. 2015 06.00
0

Ali ste vedeli da je četrtina svetovnih milijarderjev, svoje bogastvo zaslužila s trgovanjem na svetovnih borzah? Najodmevnejši primer je George Soros, kateri je samo v enem dnevnu zaslužil 2 milijardi dolarjev, s trgovanjem z britanskim funtom.

FXLider
FXLider FOTO: FXLider

Če zelite, zaslužiti veliko količino denarja v kratkem času, potem trgovanje na svetovnih borzah ni rešitev za vas, razen če ste pripravljeni da vložite velike količine denarja.

Ali si želite, da bi zaslužili dodaten denar in pri tem ne bi porabili veliko časa, potem je trgovanje pravi naslov za vas.

S pravilno strategijo in z upoštevanjem 9 korakov, kateri so navedeni v tej e-knjigi, si lahko zagotovite konstanten priliv s trgovanjem na svetovnih borzah.

Svojo brezplačno knjigo, v katerih je opisanih vseh 9 korakov za profitabilno trgovanje, lahko prevzamete tukaj. 

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. FXLider ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 328