Moskisvet.com
starejši par

Novice

84-letnica tožila zaradi premalo seksa, 88-letni mož pa ...

N.J.
09. 10. 2015 13.56
18

84-letna Italijanka iz južne Campanie, je nedavno vložila tožbo za ločitev od štiri leta starejšega moža, ker naj je ta ne bi zadovoljil. Upokojena učiteljica, ki je pokopala že dva moža, je zahtevala ločtev, ker jo je nekdanji bančni uslužbenec obdeloval le dvakrat mesečno.

starejši par
starejši par FOTO: Reuters

84-letnica je tožbo za ločitev vložila, ker jo je mož razočaral v postelji. Dvakrat mesečno naj bi bilo zanjo premalo seksa, poleg tega je navedla, da ji je bila spolnost s prejšnjima, že pokojnima možema, boljša. Odvetnik ji je sicer svetoval, naj si omisli katero drugo aktivnost, a je bila šokirana. Kot je dejala, ne ve, zakaj bi se morala pri 'komaj' 84 letih odpovedati spolnosti.

Ponižujoče za moža

Moški je bil s tem, ko je zadevo posredovala medijem, pod hudim pritiskom. Javno je razglašala, kako je ne zadovolji, da ni sposoben seksati. Zagovarjal se je, da tudi če bi želel, ne more biti spolno aktiven. Zaradi težav s srcem namreč ni mogel jemati niti viagre, v uživanje katere ga je bojda silila. Njegove srčne težave je označevala za 'banalno aritmijo'.

Tragični zakjuček

Besni 84-letnici, ki je tretjemu možu celo grozila, da si bo poiskala ljubimca, se zdaj ne bo treba ukvarjati s papirologijo, hoditi na sodišče in plačevati sodnih stroškov. Kot danes poročajo italijanski mediji, je 88-letnik le nekaj dni za tem, ko je vložila tožbo, preminil.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497