Moskisvet.com
Jerry Jones - 3

Novice

Lastnik nogometnega kluba vpleten v škandal s striptizetami?!

N.J.
19. 09. 2014 08.01
2

71-letni lastnik kluba Dallas Cowboys se sooča s seksualnim škandalom, ki je izbruhnil po objavi fotografij, na katerih je z različnimi mladenkami v bolj ali manj kočljivih pozah.

Jerry Jones - 2
Jerry Jones - 2 FOTO:

Ameriški tabloidi medij TMZ se je dokopal do podatka, da je 71-letnik na fotografijah v družbi striptizet, s katerimi naj bi se poročeni lastnik moštva lige ameriškega nogometa NFL zabaval pred petimi leti. Pogovarjali so se tudi z odvetnikom Jane Weckerly, striptizete, ki naj bi posnela sporne fotografije. Ta naj bi razkrila, da je bila poklicana v družbi še dveh deklet, njihovo delo pa naj bi bilo zadovoljiti Jonesa v njegovi hotelski sobi. Medtem ko naj bi se drugi dekleti opili, naj bi ona, potem ko je posnela fotografije, zapustila sobo in odšla v klub.

Tekom večera naj bi Jones osvajal Weckerlyjevo in jo zavajal, tako da ji je ponujal prstan, osvojen na Superbowlu, a ker ni padla na njegov šarm, naj bi svojim varnostnikom ukazal, naj jo vržejo iz kluba. Rezultat njene jeze so objavljene fotografije. Na eni Jones dekle grabi za prsi, na drugi mu je dekle prislonilo glavo na mednožje. No, vsekakor zelo 'zanimivo' za moškega, ki je veljal za predanega poslovneža in družinskega človeka. »Nekdo je narobe tolmačil fotografije, ki so nastale v gostilni pred petimi leti,« je izjavil Jones, čeprav ni ponudil nobene razlage, kako so fotografije nastale, njegova izjava pa je postala tarča posmeha v ameriških medijih.

Jerry Jones - 1
Jerry Jones - 1 FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400