Moskisvet.com
50 Cent

Novice

Slavnega raperja so doletele hude obtožbe posilstva

M.S.
03. 04. 2024 04.30
0

Ameriški raper 50 Cent je bil obtožen posilstva in nasilja njegove nekdanje partnerice Daphne Joy. Nekdanji par je leta 2012 praznoval rojstvo sina Sirea, ki je zdaj postal eden glavnih vzrokov za njune spore. 50 Cent zdaj zahteva polno skrbništvo nad svojim sinom.

Nekdanja partnerica glasbenika 50 Centa, Daphne Joy, je zvezdnika obtožila posilstva in drugih oblik fizične zlorabe. Zvezdnica je na svojem Instagram računu delila več objav, v katerih je delila svoje izkušnje.  

"Natančno se osredotočimo na tvoja zlobna dejanja, kot sta posilstvo in fizično nasilje. Odločena sem, da ne bom več žrtev tvojega nadlegovanja, in od tega trenutka naprej bo Bog poskrbel zate," je zvezdnica zapisala svojemu nekdanjemu partnerju.

50 Cent
50 Cent FOTO: Profimedia
Škandal na koncertu, glasbenik hudo poškodoval oboževalko
Preberi še
Škandal na koncertu, glasbenik hudo poškodoval oboževalko

V svojem sporočilu je glasbenika neposredno naslovila s polnim uradnim imenom, Curtis James Jackson.  Nekdanji zvezdniški par vzgaja 12-letnega sina Sirea. "S svojimi obtožbami si dokončno uničil zadnje upanje, ki sem ga imela glede tebe kot očeta. Še zadnjič si nam zlomil srce," je zapisala.

Daphne Joy
Daphne Joy FOTO: Profimedia
Umrla lepotica, ki je s seksapilom navduševala v hip hop spotih
Preberi še
Umrla lepotica, ki je s seksapilom navduševala v hip hop spotih

Joyine trditve so prišle v javnost potem, ko je 50 Cent zahteval popolno skrbništvo nad sinom. To ni prvič, da se je 50 Cent soočil z resnimi obtožbami. Leta 2013 je bil obtožen družinskega nasilja in takrat tudi priznal krivdo, ko je med prepirom brcnil Joy v trebuh in poškodoval njeno lastnino.  Takrat je sklenil dogovor s tožilci v Los Angelesu za tri leta pogojne kazni in en mesec družbeno koristnega dela.

48-letni glasbenik 50 cent
48-letni glasbenik 50 cent FOTO: Profimedia
Slavni raper brutalno pretepel svojo bivšo
Preberi še
Slavni raper brutalno pretepel svojo bivšo

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Glasbeni navdušenci si sicer lahko na VOYO kadarkoli  ogledate dokumentarno serijo Mejniki zvoka: ključni trenutki nastajanja popglasbe (Soundbreaking),  ki razkriva ključne trenutke v razvoju snemanja zabavne glasbe ter v ospredje postavlja prepoznavne uspešnice, ki so zaznamovale prelomne dogodke v življenju generacij poslušalcev po vsem svetu. Izbirate pa lahko tudi med dokumentarnimi serijami in filmi, kot so Punk, Freddie: Zadnje dejanje, The Beatles: Osem dni na teden in David Bowie: Prvih pet let.

Vir: People

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382