Moskisvet.com
Doroteja je do zadnjega upala, da bo osvojila Renatovo srce.

Zabava

5 najodmevnejših prepirov v letošnjih šovih

Matej Arh
25. 12. 2018 09.04
0

Leto 2018 je znova postreglo s številnimi šovi, ki so z zapleti in prepiri poskrbeli za odlično gledanost. Ob koncu leta, ko se vsi oziramo v preteklost, smo za vas pripravili pregled petih najodmevnejših prepirov, ki so poskrbeli tudi za številne pogovore ob jutranjih kavah.

5. MasterChef – Leon Oberstar in Jernej Žavcer besedno obračunata

Marsikateri gledalec si bo Leona zapomnil po drzni odločitvi, da je v ekipnem izzivu za odhod na balkon izbral sebe, spet drugim se je najbolj vtisnilo v spomin, kako je sodnikom vzel krožnik, ga vrgel v smeti in odkorakal iz MasterChef kuhinje, spet tretji se spomnijo njegovega uspeha, ki ga je z Luko Jezerškom popeljal celo v London. Leonov sotekmovalec Jernej pa si ga bo zagotovo zapomnil po težkih besedah, ki sta si jih izmenjala v tretjem tednu. Jernej nam je v intervjuju po odhodu sicer zaupal, da je slaba volja zaradi Leona minila, kako je bilo v tretjem tednu, pa se spomnite v videoprispevku.

Leon in Jernej sta besedno obračunala kar na balkonu.
Leon in Jernej sta besedno obračunala kar na balkonu. FOTO: POP TV

4. Ljubezen po domače – Simona Zgonec se znese nad Anemari Klun in Meri Radovac

Jože Mastnak si bo sodelovanje v šovu Ljubezen po domače zagotovo zapomnil po številnih prepirih, ki so zaznamovali dni, ko je gostil tekmovalke, ki jih je izbral sam. Predvsem Simona in Anemari sta si bili zelo nenaklonjeni in sta se pogosto prepirali, vrelišče pa sta doživeli, ko ju je Jože nenapovedano zapustil in odšel k Vesni Šošterič po nasvet. "Namesto da bi se za njega greble, se pa prepiramo, sploh ne vem, zakaj," je sprva racionalno začela Simona, a že nekaj trenutkov pozneje je prišlo do kričanja in zmerjanja. Strasti so se v letošnji sezoni šova Ljubezen po domače res več kot razplamtele.

Simona je Anemari in Meri hitro postavila na svoje mesto.
Simona je Anemari in Meri hitro postavila na svoje mesto. FOTO: POP TV

3. MasterChef – Alja Viryent pošlje Jako Mankoča z balkona

Le nekaj tednov pred finalom so se tekmovalci v MasterChefu začeli zavedati, da ni več prostora za prijaznost. V boju za mesto med najboljšo peterico sta se sprva najbolj izkazala Alja Viryent in Jaka Mankoč, ki je na koncu sezone tudi slavil, zagotovo pa mu ni bilo do slavja ta dan. Sodniki so tekmovalca postavili pred težko odločitev: izbrati sta morala, kdo bo ostal na balkonu in kdo se bo znova boril za mesto v najboljši peterici. Alja, ki je ostala na balkonu, je glasno slavila in Jako živcirala z baloni, a kot je povedala nekaj mesecev pozneje v ekskluzivnem pogovoru v spletni rubriki #tbt, med njo in Jako ni več hude krvi.

Jaka je na balkonu užival le nekaj trenutkov, nato je tam z baloni ostala le Alja.
Jaka je na balkonu užival le nekaj trenutkov, nato je tam z baloni ostala le Alja. FOTO: POP TV

2. Kmetija – Aneta Andollini zabrusi Zdenki Urbanc: "Tvoj mož je že vedel, zakaj je šel na tisti svet!"

Spomin na ta prepir je še najbolj svež, saj se je zgodil pred kratkim. Kmetija, na kateri je pred dnevi slavil Franko Bajc, je bila letos prežeta s prepiri in težkimi besedami, zagotovo pa krono odnese Aneta Andollini, ki je Zdenki zabrusila težke besede, ki so Zdenko spravile v jok, preostale tekmovalce pa so pustile brez besed. Kot nam je po finalu zaupala Aneta, Zdenka z njo še vedno ne govori.

Aneta nam je po finalu zaupala, da Zdenka še vedno ne govori z njo.
Aneta nam je po finalu zaupala, da Zdenka še vedno ne govori z njo. FOTO: POP TV

1. Ljubezen po domače: Doroteja Knehtl dramatično zapusti Renatovo posestvo

Čeprav se je dolgo trudila, da bi ga osvojila, je Doroteja Knehtl na koncu letošnje sezone šova Ljubezen po domače Tamari Korošec morala priznati poraz. Srce Renata Lužarja se je namreč ogrelo za Tamaro, Doroteja pa ga je sprva na različne načine skušala prepričati, da je ona tista, ki je zanj prava. Med drugim se je spoprijateljila z Renatovo mamo in ga na zmenku skušala prepričati, da do Tamare ohranja distanco: "Če hočeš dobiti šanso, se moraš do Tamare drugače obnašati. To je moj pogoj," mu je dejala na skupnem zmenku in mislila, da ji je končno uspelo, že nekaj minut po zmenku pa je Tamara spet sedela na Renatovih kolenih. Počilo pa je na dan Renatove odločitve, ko je Doroteja izgubila potrpljenje. Poglejte v videoprispevku.

Doroteja je do zadnjega upala, da bo osvojila Renatovo srce.
Doroteja je do zadnjega upala, da bo osvojila Renatovo srce. FOTO: POP TV
Priljubljeni šovi MasterChef, Kmetija in Ljubezen po domače se tudi v letu 2019 vračajo na POP TV!
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376