Moskisvet.com
seks v avtu

Novice

49-letnico mož zasačil z ljubimcem, nato pa ...

N.J.
24. 06. 2015 12.51
27

V Vicenzi so bili priče prav nenavadni dogodivščini. 49-letna ženska se je sestala s kar 20 let mlajšim ljubimcem iz Sicilije, a ju je med prešuštvovanjem zalotil njen mož, prav tako Srb. Kar je sledilo, je bil pravi filmski lov.

Seks v avtu - 9
Seks v avtu - 9 FOTO: Profimedia

Mož je sumil, da ima njegova še vedno močno privlačna žena ljubimca, zato ji je sledil, ko se je odpeljala od doma. Ko se je sestala z ljubimcem in zagledala moža, je hitro skočila v avto in se odpeljala, a mož ni sledil njej. Ljubimec je začel bežati, mož pa se je pognal za njim in ga lovil, vse dokler mladenič ni poiskal zavetja v prodajalni na bližnji bencinski črpalki in poklical može v modrem.

Policisti so aretirali razjarjenega prevaranega moža, ki je 29-letniku grozil s smrtjo. Vse skupaj se je, kot poroča italijanski leggo.it, zgodilo v nedeljo popoldne, ali bo 29-letnik ovadil moža svoje ljubice zaradi groženj s smrtjo, še ni znano.
 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382