Moskisvet.com
Carmen Electra

Novice

41-letnica je v bikiniju videti hudo seksi

J.V.
24. 05. 2013 15.43
12

Nekdanja Playboyeva zajčica Carmen Electra že od nekdaj uživa v pozornosti moških, ki jo privablja predvsem s svojimi poželjivimi oblinami. Zvezdnica je bila v 90. letih ena izmed lepotic, ki smo jih lahko občudovali v priljubljeni seriji Obalna straža in težko je verjeti, da je več kot deset let kasneje Carmen v bikiniju še vedno videti fantastično! Ne verjamete?

Carmen Electra
Carmen Electra FOTO:
Carmen se zadnje dni zadržuje v Dubaju, ki ga je obiskala zaradi delovnih obveznosti, potovanje pa izkoristila tudi za uživanje. Paparaci so 41-letno plesalko in igralko ujeli, ko je v ultra majhnem črnem bikiniju lovila zadnje sončne žarke ter poželjive poglede mimoidočih. Leta zvezdnici očitno ne pridejo do živega, saj je danes videti prav tako vroče, kot je v obdobju, ko je kot reševalka iz vode igrala v seriji Obalna straža in nosila slavne rdeče enodelne kopalke. Njeno telo dokazuje, da v telovadnici preživi veliko časa, rezultati pa so več kot očitni.

Rada bi postala mamica

Zvezdnica je znana tudi po zelo razburljivem družabnem življenju. Še pred kratkim so jo povezovali z olimpijskim zmagovalcem in plavalcem Ryanom Lochteom, v začetku tega meseca  pa so Carmen ujeli med spogledovanjem s komaj 21-letnim Samuelom Larsenom, zvezdnikom serije Glee. Njeno ljubezensko življenje je vse prej kot dolgočasno, sicer pa je nekdanja žena Dennisa Rodmana pred kratkim priznala, da si želi ustvariti družino in celo razmišlja o posvojitvi. "Odprta sem za to. To leto je bilo delo moja prioriteta, a ne zapiram vrat ideji, da bi posvojila. Rada imam otroke,'' pravi igralka in doda: "Bila bi spodbujajoča in zabavna mama. Otroku bi pustila, da je to, kar je, a obenem bi bila tudi zanesljiva mama. Brez dvoma imam drzno in divjo plat in vem, da ljudi to preseneča, a sem lahko tudi zelo tradicionalna.''


 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497