Moskisvet.com
michelle in aurora

Novice

39-letna lepotička: Bo postala hkrati mama in babica?!

N.J.
22. 01. 2016 07.52
7

Pri 38 letih je Michelle Hunziker na pogled mačka in pol, ima hči Auroro, ki bo decembra letos dopolnila 20 let, s 6 let mlajšim Tomasom Trussardijem pa še dve hčerki, dobri 2 leti staro Sole in Celeste, ki bo spomladi upihnila prvo svečko. Zdaj je javno izrazila željo, da bi prihodnjič rada zibala hkrati s svojo najstarejši hčerko.

Noseča Michelle Hunziker na plaži - 7
Noseča Michelle Hunziker na plaži - 7 FOTO: Profimedia
Michelle Hunziker in Aurora Ramazzotti, najstarejša izmed hlčera, ki se ji je rodila v zakonu s pevcem Erosom Ramazottijem, sta zadnje čase povezani kot še nikoli.

Michelle, italijanska voditeljica švicarskih korenin, je nekaj dni pred svojim rojstnim dnem (praznuje 24. januarja) javno izrazila svojo veliko željo. »Vedno sem si želela postati mlada babica. Še več kot le to. Lepo bi bilo, če bi bili čez dve ali tri leta s hčerko hkrati noseči.«

Z izjavo je mnoge presenetila, saj so bili številni prepričani, da so tri hčerke že dovolj, še posebej zato, ker nenazadnje šteje že 39 let, a kot kaže, načrtuje še dodatno povečanje družine. Kaj na njeno željo pravi hči Aurora, ni znano, a čisto mogoče je, da bo mami izpolnila željo. Čeprav nekateri mediji poročajo, da je Michelle že četrtič noseča. Bo morala Aurora pohiteti?

Michelle s hčerko Auroro
Michelle s hčerko Auroro FOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497