Moskisvet.com
Zmenek

Novice

3 brutalna pravila za prvi zmenek

N.J.
28. 03. 2019 15.43
2

28-letni igralec bejzbola Trevor Bauer te dni polni naslovnice. Razlog pa ni nič v zvezi z njegovo igro, temveč objava o treh pravilih za prvi zmenek.

Trevor Bauer
Trevor Bauer FOTO: Profimedia

Prvi zmenek … na kaj najprej pomislite? Večerja, spoznavanje, romantika? Trevor Bauer, metalec pri Cleveland Indians, ki nosi številko 47, ima povsem drugačne predstave o tem načelno romantičnem dogodku.

"Menim, da bi bil, če bi bil zdaj poročen, zelo slab mož," je izjavil in priznal, da ima tri pravila, ki se jih drži na prvem zmenku:

1. Brez čustev. Takoj ko začutim, da se razvijajo čustva, odrežem, ker trenutno nisem zainteresiran za zvezo in zato čustveno nedostopen.

2. Nobenih objav na družbenih omrežjih, ko sva skupaj, ker je moje zasebno življenje moje.

3. Spim tudi z drugimi. In tudi bom spal še z drugimi v prihodnje. Če ti to ni OK, ne bova spala skupaj, in to je popolnoma v redu. Lahko sva popolnoma vljudna platonska prijatelja.

V prihodnosti si sicer želi resne zveze in družine, a trenutno postavlja kariero na prvo mesto.

Prav ta tri pravila zdaj razdvajajo javnost. Je brutalen, surov ali le iskren in raje postavi meje že na začetku, kot da katero od deklet zavaja? Številnim se je z izjavo pravzaprav priljubil, saj pravijo, da je pri njem iskrenost več kot očitno pred tem, da bi se želel komurkoli prikupiti. Kaj pa vi menite o tem?

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 393