Moskisvet.com
selfie po seksu

Novice

18-letnica objavila selfie po seksu, poglejte, kdo je moški za njo!

N.J.
24. 09. 2015 13.34
62

Komaj 18-letna manekenka Katerina Provaznikova je posnela selfie po seksu z zloveščim namenom – da bi z njim izsiljevala. A dekle se je uštelo in tokrat je njen načrt padel v vodo.

selfie po seksu
selfie po seksu FOTO: Twitter

Moškemu je zagrozila, da bo objavila fotografijo na socialnem omrežju, če ji ne plača 2.000 evrov, njegov odgovor pa jo je presenetil. Odvrnil ji je, da je tako ali tako samski in naj kar objavi.

Moški, ki ga je fotografirala, je sicer znani hokejist Jaromir Jagr. Jagr velja za enega najboljših hokejistov vseh časov, je tudi eden redkih s trojno krono, naslovom olimpijskega prvaka, svetovnega prvaka in zmagovalca Stanleyjevega pokala.

Z objavo si je dekle nakopalo veliko težav. Poleg tega, da se je osmešila, se je proti njej obrnila tudi javnost, češ da je to, kar je storila, resnično podla poteza. Številni se norčujejo iz nje in objavljajo podobne fotografije, poleg tega je ostala tudi brez fanta, s katerim sta se, v času ko je nastal ta selfie, že dobivala. Tudi on je menda hokejist, al ne profesionalni. Jagr je bil menda njegov idol, a najverjetneje to ne bo več.

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497