Moskisvet.com
Andrij Ševčenko

Novice

11 dni je gledal tekme – in umrl

N.J.
22. 06. 2012 15.47
1

26-letnega Kitajca je ljubezen do najpopularnejšega športa na svetu stala življenja. Ker je svojemu organizmu 11 noči zaporedoma odrekal spanje, da je lahko spremljal vse tekme, si je njegovo telo samo vzelo prepotrebni počitek.

26-letnik iz kraja Čangša v osrednji kitajski provinci Hunan je umrl zatem, ko je 11 noči zaporedoma preživel buden, da si je lahko ogledoval nogometne tekme z evropskega prvenstva EURO 2012.

Mladenič, ki je bil sicer odličnega zdravja, je kar 11 dni zaporedoma gledal vse tekme na evropskem prvenstvu – zamudil ni niti ene. Zadnjo pa si je ogledal 19. junija, ko je odšel s prijateljem gledat tekmo v lokal, kjer sta spila večje količine piva. Zjutraj, po tekmi, sta odšla domov, nekaj ur kasneje, ko ga je mama poklicala, naj pride na kosilo, pa ga je našla mrtvega v sobi.

Po mnenju zdravnikov naj bi bila smrt posledica stresnega in nezdravega življenjskega sloga, ki ga je prakticiral zadnjih 11 dni. Poleg hudega pomanjkanja spanja naj bi k smrti namreč prispevala še prekomerno uživanje alkohola in izčrpanost, piko na i pa naj bi dodala še hladna prha, ki si jo je privoščil, ko je zjutraj močno vinjen prišel domov.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497