Moskisvet.com
SpaceVenture - 1

Igre

Vrača se Space Quest?

U.K.
29. 05. 2012 12.00
0

Vsi starejši ljubitelji video iger se boste gotovo spomnili nekakšne 'trilogije', ki jo je izdalo podjetje Sierra: King’s Quest, Space Quest in Police Quest. Sedaj pa bodo spet prišli na svoj račun.

Vse tri že prej omenjene igre so spadale v žanr avantur in vse tri so bile izjemno zabavne, poleg tega pa je igralec moral znati uporabljati svoje možgane. Po zabavnosti je še posebej izstopala serija Space quest, ki je vsebovala kar šest delov. Igra je imela dobro komično zgodbo in kot kaže, bomo kmalu dobili nekaj podobnega.

SpaceVenture - 2
SpaceVenture - 2 FOTO: YouTube

Scott Murphy in Mark Crowe, imenovana tudi kot 'tista dva iz Andromede' (izdelala serijo Space quest), sta namreč ponovno združila moči in začela delati na novi pustolovščini z naslovom SpaceVenture, ki naj bi imela vse najboljše elemente starih sierrinih pustolovščin.

Kot kaže pa za to potrebujeta denar in zato je igra v nekem smislu že na voljo v predprodaji, ustvarjalca pa želita tudi mnenja in predloge tistih, ki so pripravljeni donirati sredstva. Kot kaže bosta pri projektu sodelovala tudi Gary Owens (glas lika Space Ghost) in Ellen McLain (GlaDOS v igrah Portal 1 in 2).

Ni še znano kdaj naj bi igra prišla na tržišče, a vsaj starejši ljubitelji videoiger, že kar težko pričakujemo kaj bo nastalo v glavah 'Andromedaške dvojice'.

Oglejte si še eno igro, ki se po dolgih letih vrača!


Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400