Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

VIDEO: Šokantno! Na odru sta šla do konca!

M.J.
05. 10. 2011 08.37
18

Na Moškem svetu obožujemo skoraj vse, kar diši po temperamentu Južne Amerike. Predvsem pa obožujemo njihova dekleta, ki nimajo prav nobenih moralnih zadržkov. Še več! Z veseljem in ponosom pokažejo vse, kar imajo.

Argentinski šovi so vsekakor posnemanja vredni, saj se tam dvoboji deklet na resničnostih šovih ne odvijajo na udobnih naslonjačih, temveč s takšnimi in drugačnimi načini golote. Pred kratkim so se na svetovnem spletu pojavile gole fotografije Victorie Santos, ki je med drugim svoj 'prosti čas' preživljala z lokalnim zvezdnikom nogometa Jonathanom Ferrarijem, ta pa je bil istočasno tudi partner Cinthie Fernandez. In čeprav se sliši zapleteno, je celotna zgodba popolnoma enostavna. Cinthia se je na razkritje Victorie o skrivnostnem razmerju s Ferrarijem odzvala tako, da se je na resničnostnem šovu Ples z zvezdami enostavno slekla in pokazala svoje atribute ter tako podala svoj odgovor. Vsekakor posnemanja vreden način, ki bi ga z veseljem še kdaj videli.

Oglejte si še eno 'preverznico', ki je masturbirala kar med oddajo in tudi doživela vrhunec.

 

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376