Moskisvet.com
Eva Longoria - 12

Erotika

Vroča Eva Longoria

R.B.
07. 12. 2010 12.57
17

Lepotička se zadnje čase več pojavlja v medijih, vsaj odkar je 'načevljala' svojega 'Francoza' Tonyja Parkerja.

Košarkar se je baje šalil z njuno skupno prijateljico, ji pošiljal svoje nage fotografije in svojo ženo nekajkrat tudi prevaral. No, bolj je košarkar bogat, uspešen in visok, bolj mu ženske padajo v naročje, zato bi 'razočarani gospodinji' lahko bilo jasno, da bo njen izbranec kmalu ugriznil v prepovedan sadež.

Sicer je njun zakon navzven izgledal popoln, vendar je to zelo pogosto pri raznih zvezdnicah in zvezdnikih. Kdo ve, morda pa zelo seksi (spet navzven) Longoria nerada izpolnjuje zakonske dolžnosti ali pa ima celo kakšen neobičajen fetiš, ki košarkarju ne odgovarja najbolj. Lahko pa, da mu gospodinja iz nadaljevanke ni znala skuhati primernega obroka in je zakuhala le jezo in zvezdniški bes.

No, da ne bomo ugibali, rumeni tisk bo slej kot prej izbrskal pravo resnico, vi pa preverite ali bi vam Longoria ustrezala v domači kuhinji ali spalnici. Kaj pa na drsalkah v špagi brez spodnjih hlačk? Ali pa seks v snegu. Poglejte si galerijo!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417