Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Joj, bogi hrbet!

U.K.
28. 09. 2011 10.41
6

Ali lahko velike prsi v resnici povzročijo bolečine v hrbtu? V bistvu sta dva odgovora. Da in ne. Prvi je preprost, drugi pa potrebuje nekoliko daljšo razlago.

FLBP (Future Lower Back Problem) je kratica za dekleta, ki imajo velike prsi, pa to v resnici drži? Naravne velike prsi v bistvu niso razlog za bolečine v hrbtu, saj se telo prilagodi fiziologiji. Res je, da se morajo mišice v hrbtu okrepiti, vendar se to zgodi dokaj spontano. A stvari le niso tako preproste. Mnoge ženske vsekakor čutijo bolečine v hrbtu in na to lahko vplivajo velike prsi. Govorimo seveda o naravnem oprsju. Zaradi načina življenja, ki ga imamo, veliko sedenja in malo gibanja, postanejo hrbtne mišice ohlapne in so lahko vzrok bolečine v hrbtu. In edini način, kako to preprečiti, so vaje, ki bodo okrepile hrbtne mišice. Seveda pa bolečine v hrbtu povzročajo različni dejavniki in v primeru hudih bolečin, je treba obiskati zdravnika.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376