Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Tudi s steno se jih da zakriti ...

U.K.
26. 09. 2011 10.08
16

Poznamo bolj ali manj uradno poimenovane poze, kot so "pokies", bikini, "hand bras", "helping hand bras", "sideboob", "point of boob", "underboob", dekolte, "sidewinder", "hair bra", "sand bra" in še nekatere druge, ki razveseljujejo moške. Sedaj so se jim pridružile še "wall-bra".

Moška obsedenost z ženskim oprsjem je nekaj, česar ženske sicer ne razumejo najbolje. Zavedajo pa se, da so njihove prsi močno orožje, in ga rade izkoriščajo, kar moških večinoma ne moti. Treba je tudi poudariti, da gledanje ženskih prsi blagodejno vpliva na zdravje moškega.

Tako naj bi bilo deset minut strmenja v ženske prsi enakovredno 30 minutam telovadbe. A žal moramo povedati, da to ni popolnoma res. Strmenje v ženske prsi lahko res nekoliko poveča srčni utrip in sprosti nekaj hormonov sreče v možgane, a v resnici ni enakovredno telovadbi. Zato priporočamo, da moški telovadi, medtem ko opazuje ženske prsi. Ne nazadnje lahko med telovadbo opazujete dekleta v naši galeriji "stenskih modrcev".

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376