Moskisvet.com
Žgečkljive fotografije iz Rihanninega dopusta - 5

Erotika

Zvezdnica posnela številne žgečkljive fotografije. Oglejte si jih!

M.J.
09. 11. 2011 15.57
2

Nadvse priljubljena pevka Rihanna je na svoji Facebook strani objavila fotografije letošnjega poletja, med katerim je nekaj časa preživela tudi na jahti in v spremstvu prijateljic in asistentk sončila svojo ritko ter se predajala alkoholnim užitkom.

Za njeno dobro počutje skrbi asistentka Jen.
Za njeno dobro počutje skrbi asistentka Jen. FOTO: Facebook

Mlada Rihanna je poznana kot prava 'žurerka' in ta sloves je tudi tokrat opravičila. Lepotička iz Barbadosa se je na jahti zabavala s svojimi prijateljicami, na eni fotografiji je moč videti, kako ji asistentka zadnjo plat maže s kremo za sončenje, spet na drugem posnetku pa jo kolegica drži za dojko. Asistentka Jen ji je pri tem tudi malo premaknila spodnji del kopalk, da je lahko Rihanna v miru posončila svojo zadnjo plat. Pevka trenutno intenzivno dela na novem albumu Thalk That Talk, ki naj bi izšel konec tega meseca. Kot je moč videti na ostalih fotografijah na njenem Facebook profilu, pa je večinoma časa preživela s kozarcem v roki ali iztegnjenim sredincem.

Za Rihanno se govori, da naj bi imela tudi lezbična nagnjenja. Oglejte si fotografije, ki to potrjujejo.

Ne pozabite pa tudi na našo nagradno igro, s katero si lahko izklesate telo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376