Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Preveč seksi za učiteljico

M.J.
29. 11. 2010 17.58
27

Skoraj čez noč je seksi Zhu Songhua postala slavna, predvsem zaradi svoje naravne lepote in poklica, ki ga opravlja.

Po poročanju Yangtse News je modno in seksi oblečena lepotica postala slavna s pomočjo interneta, saj so se njene fotografije in videoposnetki hitro razširili po svetu. Večino je namreč očaral ravno njen poklic. 30-letnica je namreč učiteljica v osnovni šoli, ki si je naziv najlepše učiteljice Kitajske prislužila popolnoma nepričakovano. Ko se je seksi Zhu udeležila neke oddaje, so gledalci takoj opazili njeno lepoto in tako je učiteljica jezikov  skoraj čez noč postala najbolj seksi učiteljica Kitajske. Naziv ji je poleg popularnosti prinesel tudi številna neodobravanja, zlasti s strani konzervativnih kolegov.

Sama zagotavlja, da je še vedno popolnoma običajna oseba, ki si želi normalnega življenja in ne pretirane publicitete. V njen bran so se postavili tudi številni starši otrok, ki nanjo ne gledajo čisto nič drugače. Zdi se jim celo, da ženska, ki želi izgledati lepo in je obenem naravna, pozitivno vpliva na vzdušje v razredu, saj samo učenje poteka sproščeno, kar staršem predstavlja najpomembnejši dejavnik v procesu učenja njihovih otrok. Tudi njeni sodelavci zagotavljajo, da ima Zhu izjemno rada učenje in da je bila od nekdaj med najbolj talentiranimi učitelji, poleg tega pa se, za razliko od fotografij, ki krožijo po internetu, med službovanjem oblači popolnoma običajno. Med drugim je zmagala tudi na številnih tekmovanjih za nadarjene učitelje.

Presojo, ali si je simpatična Zhu upravičeno prislužila naziv najbolj seksi učiteljice, pa prepuščamo vam.

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492