Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Neverjetno! Pred izgonom se je branila z 'joški'!

S.R.
26. 10. 2011 10.02
9

Argentinska manekenka in občasna TV-igralka Dora Noemí Kerchen, bolj znana pod umetniškim imenom Dorismar, ima za seboj prav zares pestro zgodovino. Danes 36-letna lepotica pa se je pred nekaj leti na zanimiv, a neuspešen način branila pred izgonom iz ZDA.

Danes 36-letna Dorismar je imela sicer uspešno igralsko in manekensko kariero v Argentini in Miamiju, med drugim se je fotografirala tudi za Playboy in nastopila v nekaj uspešnih telenovelah. Problem je nastal leta 2006, ko je Doro in njenega moža našel urad za tujce in začel postopek za izgon. Dorismar pa se je prisilnemu izgonu uprla na prav poseben način, saj je uradu za tujce povedala, da je ''zaradi svojih fizičnih atributov priseljenka s posebnimi sposobnostmi'', kar bi ji omogočilo pridobitev vize. No, urad se s tem ni strinjal in jo je skupaj z možem poslal nazaj v rodno Argentino. Tudi tam Dorismar nič ne manjka, saj si je že našla vloge v novih 'žajfnicah.' Oglejte si galerijo seksi Argentinke in preverite, ali bi zaradi svojega videza lahko ostala v ZDA.

Poglejte si še par, ki se je užitkom predajal kar med skokom s padalom!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369