Moskisvet.com
Maja P.

Erotika

Samska Maja P.: Moški so zakon!

K.Š.
05. 08. 2011 14.46
38

Bralci portala Moški svet bi na dopust najraje odpotovali v družbi prikupne Maje P. Samska lepotička je nad rezultatom prijetno presenečena in se vsem toplo zahvaljuje!

Anketa
Anketa FOTO:

Kar 3569 naših bralcev je na vprašanje s katero Slovenko bi najraje odšel na dopust, odgovorilo: Maja P. Takoj za njo pa je Tanja Žagar, ki pa je zbrala več kot 900 glasov manj od mične zmagovalke.

Majo P. smo poklicali in lepotička je presenečeno, a zelo prijazno povedala: "Super, res sem vesela. Moški so zakon! Ampak, da ne bo kdo narobe razumel – moški so kot prijatelji zakon! Vsak dan me presenečajo!"

Na naše vprašanje, ali je zaljubljena in ali ima fanta, je pa odločno odgovorila z jasnim 'ne' in takoj napeljala pogovor v drugo smer …
"Če bi imela dovolj denarja, bi vse, ki so zame glasovali, peljala na skupen dopust!"

Dopust pa šele septembra

Maja P. pa nam je med drugim zaupala, da v teh dneh enostavno nima veliko prostega časa, saj ves čas nekaj dela. Dopust si bo zato privoščila šele v septembu … Lepotica pa si med vikendi vseeno privošči poležavanje na plaži.
 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497