Moskisvet.com
3000 evrov naslovnica

Šport

Kako v fitnesu dvigniti 3.000 evrov

M.Š.
01. 08. 2018 13.51
2

Redno obiskujete fitnes klube in vam vsakodnevno dvigovanje uteži že malce najeda? Verjetno bi se počutili drugače, če ročke ne bi bile kovinsko hladne, ampak prijetnejše na otip, predvsem pa bi imele konkretno vrednost.

Več kot 3.000 evrov za uteži
Več kot 3.000 evrov za uteži FOTO: arhiv proizvajalca

 

 

Bi imeli več motivacije, če bi dvigovali petkilogramsko ročko, ki bi bila vredna več kot 3.000 evrov? No, to lahko zdaj doživite v nekaj fitnesih širom Francije, ki jih opremlja proizvajalec luksuznih fitnes pripomočkov KIS – Keep in Shape. Ta ponuja različne unikatne izdelke, namenjene petičnežem, ki svojih rok nočejo »umazati« z navadnimi preznojenimi ročkami, blazinami in še čim. Lično oblikovano fitnes orodje je sicer izdelano iz železa, vendar je površina prevlečena s pravim zlatom, vse skupaj pa je oblečeno v kvalitetno usnje.

 

 

 

Osemsto evrov za rokavice

Ena najdražjih blazin za telovadbo
Ena najdražjih blazin za telovadbo FOTO: arhiv proizvajalca

Omenjene pripomočke je mogoče kupiti tudi za osebno, domačo rabo. Par petkilogramskih ročk vas bo stal nič manj kot 3.700 evrov, za malce težjo različico pa proizvajalec želi več kot 6.000 evrov. Možno jih je dobiti v štirih barvnih kombinacijah: beli, modri, črni in zlato-rjavi. Usnjena blazina, ki jo položite na tla in je primerna za vaje za trebušne mišice oziroma za raztegovanje, je na voljo za malenkost manj kot dva tisočaka. Dobiti je možno tudi dve vrsti usnjenih rokavic, njihova cena pa niti ni tako visoka, "le" 875 evrov. Ker je v fitnesu po navadi potrebna motivacija v obliki glasbe z modernih glasbenih napravic, ponujajo tudi usnjene torbice za mobilnike in iPode. Na voljo so že za 320 evrov.  Verjamemo, da vas ni veliko, ki bi bili tako izbirčni, da bi za usnjene ročke odšteli več tisoč evrov, zato so ti pripomočki morda bolj dobra poslovna ideja za lastnike fitnesov. Takih navadnih fitnesov, brez nekega navdiha, namreč kar mrgoli po Sloveniji.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479