Moskisvet.com
Krog se je pojavil 17. avgusta

Zanimivo

Je NLP ustvaril krog v pesku?

K.Š.
25. 08. 2011 14.52
36

Na meji med Tibetom in Kitajsko se je pojavil ogromen krog, ampak tokrat v pesku. Premer kroga je več kot kilometer in pol, globok pa je približno pet centimetrov. Kdo ga je naredil?!

Krog se je pojavil 17. avgusta
Krog se je pojavil 17. avgusta FOTO: YouTube
Še vedno ni znan vzrok pojava velikanskega kroga v pesku, ki naj bi nastal 17. avgusta ob avtocesti Qinghai-Tibet Highway, tik ob meji med Kitajsko in Tibetom.
Na kraj dogodka se je odpravilo kar nekaj strokovnjakov, ki so ocenili, da krog s premerom 1,5 kilometra pač ne more biti delo človeka ... Krog je dejansko vtisnjen v pesek, globina je približno petcentimetrska. Glede nastanka kroga v pesku se seveda že krešejo mnenja raznih strokovnjakov. Nekateri celo zagovarjajo tezo, da naj bi ta krog naredila nezemeljska inteligenca. Relevantno pa je tudi dejstvo, da naj bi krog nastal 17. avgusta, torej na dan, ko so morali mednarodno letališče Chongquin zapreti zaradi neznanega letečega predmeta ...

Je med njima kakšna povezava? NLP nad letališčem
17. avgusta se je nad stezo letališča Jiangbei v Congqingu pojavil neznani leteči predmet. Oblasti so takoj podale uradno izjavo, da ne gre za zmaja ali balon. Poleg tega pa bi bilo res nenavadno, da bi zaradi zmaja ali balona letališče zaprli za več kot uro.

Kdo je torej ustvaril krog v pesku?

Krog v pesku ... Se začenja nova era?
Krog v pesku ... Se začenja nova era? FOTO: YouTube
17. avgusta so opazili tudi NLP
17. avgusta so opazili tudi NLP FOTO: YouTube

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497