Moskisvet.com
Vroči striptiz na britanskih talentih šokiral žirijo in javnost - 6

Zanimivo

'Britney Spears' se je opogumila in slekla

M.J.
19. 05. 2011 11.00
36

Na britanski različici resničnostnega šova 'Britanija ima talent' je nedavno nastopilo 32-letno dekle, ki je bolj kot s svojim glasom žirijo (raz)očarala s svojimi telesnimi oblinami in delno golim nastopom.

Med nastopom je Lorna Bliss žiriji in tudi občinstvu pokazala vsako ped svojega preoblikovanega telesa, medtem ko je poplesavala na odru in tudi po mizi začudene žirije. Kljub temu da jo je član žirije David Hasselhoff označil za privlačno, ostala dva člana pa kot zanimivo, to ni bilo dovolj za napredovanje v naslednji krog. In kljub temu da 32-letnica izgleda in se oblači tako kot zvezda iz videospota Toxic, se njeno petje vsekakor ne približa tistemu njene vzornice. To so potrdili tudi člani žirije.

Vroči striptiz na britanskih talentih šokiral žirijo in javnost - 5
Vroči striptiz na britanskih talentih šokiral žirijo in javnost - 5 FOTO: YouTube

Lorna Bliss, ki velja za 'uradno' britansko dvojnico Britney Spears, naj bi v zadnjih desetih letih za preoblikovanje svojega telesa porabila več kot 150 tisoč evrov. Na oder je prišla oblečena v dolgo črno jopico, pod katero ni imela oblečenega drugega kot zgolj 'tangice' in nekaj bleščic. In takoj, ko se je iz zvočnikov zaslišala znana podlaga pesmi Toxic, je Lorna začela s svojim zvijajočim nastopom, vmes malo zaplesala tudi na mizi žirije, in to kljub glasnemu nasprotovanju publike. Poželjivo je zaplesala okoli Hasselhoffa, poljubila Amando Holden ...

Za bolj natančen opis nadvse nenavadnega nastopa pa si raje oglejte kar videoposnetek.

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479