Moskisvet.com
Vojna hot dogov se nadaljuje - 2

Zanimivo

Vojna hot dogov se nadaljuje

U.K.
03. 08. 2011 10.43
0

Tako imenovani 'McMullen Dog' je po ceni iz prvega mesta izrinil Long Haute Dog, ki so ga stregli v restavraciji Serendipity. Lahko kmalu pričakujemo povračilni udarec!?

McMullen Dog je trenutno najdražji hot dog na svetu, saj stane 80 dolarjev (56,2 evra) strežejo pa ga na bejzbolskem stadionu Brockton Roxstadium v Massachusettsu. Vsebuje kaviar, prah gob purcini in belih tartufov, kislo smetano ter 0,2 kilograma težko hrenovko iz govedine. Tudi sama štručka je nekaj posebnega, saj je narejena ročno in iz ajdove moke, izdeluje pa jih ena najboljših pekarn v Cape Codu.

McMullen Dog
McMullen Dog FOTO: Arhiv proizvajalca

Menda je hot dog, navkljub visoki ceni, že postal hit in se dobro prodaja. Tako je vsaj dejal Sander Stotland, mož ki skrbi za prodajo hrane na stadionu.

„Je mešanica starega okusa in okusov, ki so jih navajeni bogataši,“ je dodal Sander.

McMullen Dog se imenuje po glavnem kuharju Ryanu McMullenu, ki si je izmislil recept za ta trenutno najdražji hot dog. Sedaj pa bo zanimivo videti, kakšen bo odgovor restavracije Serendipity.

Long Haute Dog
Long Haute Dog FOTO: Arhiv proizvajalca

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492