Moskisvet.com
VIDEO: Prek kamere nemočno opazovala, kako ji ropajo hišo - 1

Zanimivo

VIDEO: Šokantno! Prek kamere nemočno opazovala, kako ji ropajo hišo

M.J.
17. 11. 2011 10.06
6

Neka ženska si je zaradi vse pogostejših ropov v soseski v hiši namestila varnostno kamero. Z njo je nadzirala dogajanje v notranjosti, obenem pa je lahko tudi spremljala, kaj počnejo njeni hišni ljubljenčki, medtem ko je ona v službi.

Vlomilca so prijeli policisti, preiskali pa so tudi hišo.
Vlomilca so prijeli policisti, preiskali pa so tudi hišo. FOTO: YouTube

Nekega dne pa je med delovnim časom opazila, da se v njeni hiši sprehajata dva moška, ki jo želita oropati. S kamero, ki jo je imela nameščeno v enem izmed prostorov, je imela vzpostavljeno stalno internetno povezavo in je lahko spremljala, kaj roparja počneta. Seveda je o neželenem dogajanju takoj obvestila policijo, ki je presenečena vlomilca tudi prijela. Gospa, ki ima tudi 3 pse (sicer so izkazali, kot bolj slabi čuvaji) je bila na posnetku delovala prestrašeno, kar pa je razumljivo, saj sta se po njeni hiši sprehajala neznanca in brskala po njenih osebnih stvareh. Oglejte si videoposnetek, kaj sta roparja počela in kako hitro so na kraj prihiteli tudi policisti.


Oglejte si tudi videoposnetek, ki so ga posnele nadzorne kamere in prikazuje mučitelja živali na delu

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376