Moskisvet.com
Severina - Brad Pitt - 13

Zanimivo

VIDEO: Severina – kot da bi spet posnela 'pornič'?!

E.N.
03. 08. 2011 20.30
20

Poletni hit hrvaške dive je že dobil svojo videopodobo, ki je že dobila tudi svojo prepoved. Na YouTube je video dostopen le uporabnikom "primerne starosti", dejansko pa je v njem le nekaj gole kože, v resnici daleč od "famoznega porniča".

Ste dovolj stari za ogled tega videa?
Ste dovolj stari za ogled tega videa? FOTO: YouTube

Res prevroča za VSE uporabnike portala YouTube?

To prepoved o predvajanju Severininega videospota niso podali administratorji priljubljenega videoportala, temveč Severinin uradni klub oboževalcev, ki je videospot tudi naložil na YouTube. Seveda si vsak iznajdljiv posameznik video lahko brez večjih problemov pogleda, vendar "opozorilo" ostaja.

A govori se, da je noseča ... Pa je res?

Severina je še enkrat dokazala, da je res prava seks bomba, ki očitno zelo dobro obvlada svoj posel. Pod videospotom se je pojavilo tudi zelo lepo število prijaznih, navdušenih, a tudi vulgarnih komentarjev. Med drugim so nekateri navdušeno ugotavljali, da če bi Brad Pitt videl ta video, bi se gotovo precej vzburil … Mična Severina pa že zopet polni naslovnice hrvaških tabloidov, tokrat se namreč piše o tem, da je že dva meseca noseča.
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414