Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

VIDEO: Odstranil lisice in pobegnil iz policijskega avtomobila!

S.R.
20. 09. 2011 13.35
0

Na internetu je pred kratkim zaokrožil posnetek nadzorne kamere v avtomobilu detroitske policije, ki prikazuje na zadnjem sedežu vklenjenega moškega. Slednji pa očitno ni imel prav nobenega namena iti v zapor, zato je odstranil lisice in pobegnil iz zaklenjenega avtomobila!

Vse skupaj naj bi se sicer zgodilo že v juliju, a policija posnetka seveda kar dolgo časa ni želela pokazati javnosti. Na njem je jasno videti 26-letnega osumljenca po imenu Quincy Alexander, kako vklenjen sedi na zadnjem sedežu zaklenjenega policijskega avtomobila v mestu West Bloomfield Township v bližini Detroita. Quincyja so policisti očitno pustili samega, ta pa se ni dal prositi in je takoj začel načrtovati pobeg. Pri tem je uporabil trik, ki se ga ne bi sramoval niti slavni iluzionist Harry Houdini. Quincy je namreč z usti uspel iz lisic osvoboditi svojo desno roko, nato je nekaj minut oprezal naokoli in iskal primeren trenutek za pobeg. Po nekaj kratkih minutkah, med katerimi je v ozadju vseskozi slišati oglasna sporočila, Quincy, ki so ga po poročilih policije aretirali zaradi domnevnega posedovanja heroina in napada z nožem, uvidi, da je zrak čist in pobegne skozi zadnje desno okno avtomobila.
Po poročanju lokalne televizijske postaje WDIV-4, ki ima menda tudi nekaj več posnetkov, naj bi Quincy med pobegom uspel tudi potegniti heroin. Kljub uspešnemu pobegu pa je bila Alexandrova svoboda kratkotrajna, saj so ga v obsežni policijski akciji, v kateri so sodelovali tudi policijski psi in celo helikopter, spet prijeli po treh urah. Policist, ki je tako nespametno Quincyju 'omogočil' pobeg, pa je bil zaradi sramotne napake sprva suspendiran za tri dni, pozneje pa je prejel le pisno opozorilo, kar je jasno znova povzročilo pravo malo afero na policijski postaji.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376