Moskisvet.com
Neverjetno: Koza, ki deska po valovih - 1

Zanimivo

VIDEO: Neverjetno: Koza, ki deska po valovih!

M.J.
18. 11. 2011 11.15
0

Čeprav kalifornijska koza sicer ni zajahala rekordnega vala, po katerem je deskal ameriški surfer Garrett McNamara, pa ji je vseeno treba izkazati spoštovanje, saj konec koncev koza deska!

Koza, ki obožuje deskanje, je v Kaliforniji postala prava senzacija, njen lastnik Dayna McGregor pa z njo navdušuje obiskovalce plaže. Dayna je primarno kozo kupil z namenom, da bi mu na domačem vrtu jedla travo, saj se mu je ni ljubilo stalno kositi. Že kmalu po nakupu pa mu je začela slediti povsod, kamor je šel, in tako je koza postala hišni ljubljenček.

Koza in njen lastnik Dayna McGregor.
Koza in njen lastnik Dayna McGregor. FOTO: YouTube

Nekega dne se je odpravil na plažo, kamor mu je sledila tudi koza. Sledila mu je celo v vodo in Dayna je razmišljal, kako bi bilo, če bi jo postavil na desko. Koza je bila sicer sprva rahlo začudena, vendar je kmalu dojela, kaj mora početi. Resda ni jahala valov kot kakšen profesionalec, vendar je treba priznati, da odlično lovi ravnotežje.

Oglejte si tudi videoposnetek, na katerem Garrett McNamara deska po skoraj 30-metrskem valu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376