Moskisvet.com
Tao je imel pijavko v sapniku kar 2 meseca, v dolžino pa je merila 10 centimetrov.

Zanimivo

VIDEO: Grozno: Najstniku iz sapnika odstranili živo pijavko

M.J.
22. 11. 2011 10.21
3

Zdravniki iz kitajskega mesta Yibin so 16-letniku iz sapnika odstranili živo, 10 centimetrov dolgo pijavko.

Tao je imel pijavko v sapniku kar 2 meseca, v dolžino pa je merila 10 centimetrov.
Tao je imel pijavko v sapniku kar 2 meseca, v dolžino pa je merila 10 centimetrov. FOTO: YouTube
Pred dvema mesecema se je 16-letni Tao Jiayuan nenadoma začel slabo počutiti in tudi njegov glas je postal hripav. Njegovi starši so sprva mislili, da se je prehladil in so mu zato dali zdravila, a nič ni pomagalo. Tao se je začel počutiti vse slabše, poleg tega pa je začel tudi izgubljati telesno težo. Ko pa je začel težko dihati, so ga njegovi starši odpeljali v lokalno bolnišnico. Tam so mu zdravniki v sapniku odkrili pijavko in ga takoj operirali. "Da bi pijavka zašla v človeško telo, se ne zgodi ravno pogosto, če pa že zaide, ponavadi zaide skozi sapnik ali nos," je dejal dr. Chen Bing, zdravnik, ki je vodil operacijo.
Pijavke, ki se hranijo s krvjo, najpogosteje živijo v vodi – potokih, jezerih in riževih poljih. "Najverjetneje jo je Tao dobil, ko je delal na polju," je dejal njegov oče Tao Chuanhua. Lokalni prebivalci na planinskih območjih med delom na poljih pogosto pijejo kar vodo, ki ostane na poljih, in to je verjetno tudi način, s katerim je vase pijavko dobil Tao.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479