Moskisvet.com
Strašna droga, ki razžira telo sedaj tudi v Evropi - 1

Zanimivo

Šokantno! Strašna droga, ki razžira telo, sedaj tudi v Evropi!

M.J.
15. 10. 2011 13.52
41

V Evropo prihaja nova droga, ki so jo razvili v Rusiji. Je močnejša kot LSD, vendar veliko bolj nevarna, saj njeno uživanje vodi v zagotovo smrt.

Prvi opaznejši znaki odmiranja kože.
Prvi opaznejši znaki odmiranja kože. FOTO: YouTube

Droga z imenom 'krokodil' s svojim delovanjem namreč postopoma razžira telo uporabnika in od tod je tudi dobila ime. Razvila se je med mladimi tolpami v Rusiji, pripravljena pa je iz lahko dostopnih vsebin, ki so zvarjene skupaj v gosto tekočino. Te si nato uporabniki s pomočjo brizgalke vbrizgajo v telo. Sam proces izdelave 'krokodila' traja približno eno uro in pol, približno enako dolgo pa traja tudi njen učinek.

Droga izjemno hitro zasvoji uporabnika in velikokrat je dovolj, da jo ta vzame le enkrat, odvajanje od nje pa je skoraj nemogoče. Droga tako zasvoji uporabnika, da ta kljub temu, da mu droga razžira meso pri živem telesu, ne more prenehati z njeno uporabo. In ker v Rusiji ni zadosti odvajalnih centrov, je vedno več ljudi zasvojenih s to drogo, njeni učinki pa so katastrofalni.

Droga krokodil počasi 'razžre' telo uporabnika.
Droga krokodil počasi 'razžre' telo uporabnika. FOTO: YouTube

Prav tako pa je tudi v Evropi že zaznati pojavljanje omenjene smrtonosne droge. Znanstveniki in zdravniki opozarjajo, da kdor koli si vbrizga 'krokodila', lahko pričakuje še leto ali dve življenja, preden ga ta pri živem telesu razžre. Droga je narejena iz koncentriranega kodeina, ki je v Rusiji lahko dostopen brez recepta, bencina, joda in žvepla iz vžigalic.

Vas zanima, kako poteka odvajanje na najbolj kruti kliniki na svetu? 


 

 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376