Moskisvet.com
Sandra in Rok sta zaljubljena do ušes ...

Zanimivo

Razočarana Sandra Auer o nesramnih govoricah

K.Š./U.K.
22. 08. 2011 09.24
45

Bralec nam je poslal elektronsko sporočilo, da je na zelo prestižni zabavi, ki so jo organizirali na nekem bazenu, opazil Sandro Auer, ki naj bi precej popila. Štajerka pa nam je razočarano povedala, da so to le NESRAMNE GOVORICE.

Sandra in Rok sta zaljubljena do ušes ...
Sandra in Rok sta zaljubljena do ušes ... FOTO: Facebook
Preberite tudi zgodbo o njeni nosečnosti!

"Bili smo na zabavi na bazenu, kjer smo opazili mlado Auerco, ki se je zabavala kot pravi moški – velike količine alkohola in tobaka. Vsak, ki jo je opazil in pač vedel za zadnje novice, je bil presenečen," nam je v kratkem e-sporočilu zapisal gospodič, ki ne želi biti imenovan. Neimenovani nam je med drugim tudi povedal, da je bila ves čas ali do vratu v vodi ali zavita v brisačo oziroma v kopalni plašč. Več o sami zabavi nam ni želel zaupati, vendar po vsej verjetnosti gre za zabavo, podobno zabavam ob bazenih, ki jih vidimo v "razvratnem" Las Vegasu.

Sandrina plat zgodbe:

Sandra Auer pa se je razočarano odzvala in nam zatrdila, da absolutno ni šlo za kakšno razvratno zabavo. "Sicer pa - ja, bila sem na tej zabavi, popila sem deci šampanjca, kar lahko vsak zdravnik zatrdi, da ni sporno, bilo je popolnoma drugače, kot navaja neimenovani. Se pravi nekdo me vidi z deci šampanjca v roki, izjavi, da ga pijem v ogromnih količinah in že sem označena za alkoholika ali kako? Šlo je za prestižno zabavo, kjer sem bila s fantom ..."

"Pool party" je pravi hit

Tovrstne zabave, ki poleti potekajo ob bazenih in v bazenih, so v zadnjih letih pravi hit. V nekaterih hotelih celo poplavijo celoten hotel ali njegove dele in tako ustvarijo nove bazene. Obiskovalci teh zabav v nekaterih primerih tudi po več dni ne zapustijo bazenov. Kar veliko pove o neoporečnosti vode. A kakor koli že, takšna zabava je vsekakor nekaj posebnega in gotovo spada med tista doživetja, ki bi ga moral izkusiti vsak "hardcore" ljubitelj divjih zabav. So namreč sanje vsakega moškega, verjetno tudi marsikatere ženske. Na teh zabavah namreč ne primanjkuje seksi deklet, kot si jih lahko ogledate v galeriji.

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497