Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

S penisom zaigrala na klavir in šokirala žirijo

M.J.
19. 09. 2011 10.23
17

Več kot devet milijonov gledalcev si je ogledalo nadvse nenavaden nastop dveh moških, ki na resničnostnem šovu na klavir nista zaigrala z rokami.

Nemca Ingo Frasch (32) in Stefan Häußler (29), po poklicu voznika tovornjaka iz Reutlingena, sta predstavnike nemške žirije resničnostnega šova Das Supertalent presenetila z nečim, česar ni storil še nihče pred njima (vsaj ne v najbolj gledanem času dneva). S spuščenimi hlačami in njunima penisoma sta namreč zaigrala na klavir, kar pa ni navdušilo lepotičke v žiriji Sylvie van der Vaart. Ta je za eno izmed nemških revij izjavila, da jo je njun nastop nadvse presenetil, saj spuščenih hlač na nastopu resnično ni pričakovala. "Čeprav nas na tovrstne nastope vnaprej pripravijo, tokrat nisem natančno vedela, kaj pričakovati," je izjavila 33-letna lepotička.

In kako Ingu in Stefanu to uspe? Po pričevanju Inga penis stabilizirata z lesenimi palčkami, ki jih kupita v trgovinah za ustvarjalce. Izgledajo podobno kot palčke za nabodala, na penis pa jih pritrdita s pomočjo lepilnega traku. Moč, s katero pritiskata na tipke klavirja, pridobivata z upogibanjem kolen in za vsak pritisk na tipko je treba počepniti in nato spet vstati. Tovrstno igranje vsekakor ni enostavno, saj pravita, da ju po nastopu še kako bolijo mišice na nogah. Prvič sta takšno igranje izvedla na zabavi pri kolegu in odzivi prijateljev naj bi bili odlični. Zato sta se odločila, da nekoliko razširita svoj repertoar in počasi sta začela tudi nastopati na lokalnih zabavah. Pri tem Ingo skrbi za višje tone, medtem ko Stefan pritiska po tipkah nižjih tonov, dekleti obeh pa se strinjata, da njuno početje ni ravno normalno.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492