Moskisvet.com
cf11643539_60771557

Zanimivo

Se bosta De Niro in Statham rešila ...

S.R.
06. 10. 2011 09.33
2

V kinematografe namreč prihaja nov akcijski triler z naslovom Morilska elita (Killer Elite), ki je bil posnet na podlagi resničnih dogodkov. V njem sledimo zgodbi izurjenih tajnih operativcev, ki se spopadejo v bitki na življenje in smrt.

Dogajanje je postavljeno v 80. leta prejšnjega stoletja. Film nam predstavi Dannyja (Jason Statham) enega najbolj izurjenih agentov za posebne naloge. Skupaj s svojim dolgoletnim mentorjem Hunterjem (Robert De Niro) se Danny odpravi na še eno krvavo nalogo. A vse ne gre po načrtih in Danny se po nalogi odloči, da je za vedno opravil s plačanimi umor. Med uživanjem v zasluženem pokoju pa nekega dne prejme sliko svojega mentorja v zaporu. Hunterja je tja, potem ko slednji ni hotel izpolniti svoje naloge poslal skrivnostni Spike (Clive Owen), ki ima pri vsem skupaj povsem svoje cilje.

Dannyju tako ne preostane drugega kot da reši Hunterja ter se skupaj z njim in drugimi kolegi odpravi na nevarno nalogo uboja pripadnikov posebnih enot britanske vojske SAS (Special Air Service). Napeta zgodba z obilico akcije in zvezdniško igralsko zasedbo, med katero najdemo tudi Dominica Purcella (Davies), ki je občinstvu dobro znan iz serije Prison Break so zagotovilo za še en odličen triler, ki nas bo popeljal med skrivnostne skupine britanske vojaške elite, ki se je odločila zakon vzeti v svoje roke. Ustavita jih lahko le Danny in Hunter, ki pa ju ovira sovražnik, ki je prav tako neizprosen, izurjen in odločen kot onadva. Vsi vpleteni skupaj morajo hkrati še paziti, da njihova mala vojna ne preraste v mednarodni incident. Obeta se nam torej izjemno napet akcijski vohunski triler, ki nas bo popeljal po celem svetu, od Mehike do Avstralije in od Pariza do Londona. Film je bil sicer posnet po romanu Ranulpha Fiennesa The Feather Men.

Bi si Morilski elito radi ogledali prvi? Prislužite si lahko ogled premiere filma, ki bo v sredo, 12.10 ob 20. uri v Koloseju. Vse, kar morate storiti je, da nam pošljete e-mail s svojim imenom, priimkom in naslovom. V zadevi (subject) pripišite 'Za nagradno igro Morilska elita.' Izmed vseh prejetih e-mailov bomo izžrebali dva srečneža, ki bosta prejela po dve karti. Glasovanje poteka do ponedeljka (10. 10. 2011) do 11.00!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376