Moskisvet.com
Razgaljene bradavičke vzburjale Ljubljančane - 3

Zanimivo

To se je dogajalo v Ljubljani!

Matej Jurgele
24. 10. 2011 16.15
25

Na Ljubljanskem gradu so si lahko obiskovalci 21. oktobra privoščili izjemno (pre)drzno zabavo, na kateri so organizatorji pričarali razvito Ibizo, za katero velja, da so vsakršni zadržki odveč.

Vroča 'dekleta' so poskrbela za seksi zabavo
Vroča 'dekleta' so poskrbela za seksi zabavo FOTO: Klemen Kopitar

Z Ibize je priletelo kar sedem najbolj razvpitih La Troya performerjev in kljub hladnemu vremenu poskrbelo za pravo vročico noči. La Troya velja za najstarejšo in najbolj avtentično zabavo na otoku, ki buri duhove in navdušuje občinstvo z vsega sveta. Svobodomiselnost, drugačnost, odnos do življenja, seksualnost in ljubezen do glasbe so elementi, ki spremljajo La Troyo v vseh nastopih. Tudi tokrat smo bili priča izjemno zanimivim, na trenutke pa tudi šokantnim trenutkom, ki jih je popestrila prvorazredna glasba, glamurozna kostumografija ter vrhunski in profesionalni umetniki. Vsekakor smo bili priča povsem drugačni kulturi, kot smo jo vajeni v ljubljanskih nočnih klubih. Nastopil je tudi vokalist svetovnega kova Criss Fosella, La Troya resident didžej Oscar Colorado ter pet glamuroznih performerjev, ki so brez zadržkov predstavili svojevrsten način življenja na otoku. Vsekakor vredno obiska, organizatorji pa obljubljajo, da se bo naslednja prireditev zgodila v kratkem.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376